Închide meniul

AS.ro LIVE | Ana Maria Brânză a fost invitata lui Dan Pavel! Campioana olimpică a venit cu poveşti de senzaţie

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2023, 10:25 / Actualizat: 10 octombrie 2023, 17:37

Reclamă
AS.ro LIVE | Ana Maria Brânză a fost invitata lui Dan Pavel! Campioana olimpică a venit cu poveşti de senzaţie

AS.ro LIVE | Ana Maria Brânză, invitata lui Dan Pavel

Ana Maria Brânză/ Hepta

AS.ro LIVE | Ana Maria Brânză va fi invitata lui Dan Pavel, în emisiunea care începe la ora 10:30. Campioana olimpică vine cu poveşti de senzaţie, despre o carieră plină de succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Maria Brânză, ajunsă la 38 de ani, este o fostă scrimeră română, care a câştigat aurul olimpic cu echipa, la Rio de Janeiro, în 2016.

AS.ro LIVE | Ana Maria Brânză, invitata lui Dan Pavel

Ana Maria Brânză a mai câştigat şi titlul de vicecampioană olimpică la Jocurile Olimpice din 2008, de la Beijing, cât şi la ediţia din 2020, de la Tokyo.

De asemenea, pe lângă medaliile olimpice, Ana Maria Brânză a mai câştigat de trei ori şi titlul mondial, cât şi de şapte ori titlul european.

În 2020, Ana Maria Brânză a câştigat pentru a patra oară în carieră Cupa Mondială de spadă, performanţă ce nu a mai fost atinsă de niciun sportiv.

Reclamă

Ana Maria Brânză a pus capăt unei cariere de succes în 2021, atunci când s-a retras din activitatea de scrimeră profesionistă.

„Se pare că se încheie. Peste 20 de ani petrecuţi în sala de scrimă… A fost ultima competiţie pentru mine. Credeam că sunt pregătită pentru momentul ăsta, pentru că nu simt să merg mai departe. Asta a fost tot şi cumva cred că din copilărie mi-am promis că o să simt momentul în care să mă opresc. E momentul. Acest moment a venit, ştiu treaba asta, nu mai am motivaţie să merg mai departe.

Sper să rămâneţi alături de mine, pentru că s-a încheiat un capitol din viaţa mea, dar cu siguranţă vor urma alte surprize. Mă duc să termin de plâns”, a declarat Ana Maria Brânză, atunci când şi-a anunţat retragerea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și