Închide meniul

Napoli, prima reacţie oficială în cazul lui Victor Osimhen! Cum se apără clubul, după ce atacantul s-a simţit jignit

Alex Masgras Publicat: 28 septembrie 2023, 20:30

Reclamă
Napoli, prima reacţie oficială în cazul lui Victor Osimhen! Cum se apără clubul, după ce atacantul s-a simţit jignit

Napoli, prima reacţie oficială în cazul lui Victor Osimhen

Victor Osimhen, în Napoli - Udinese / Profimedia

Napoli a oferit prima reacţie oficială în cazul lui Victor Osimhen! Atacantul nigerian s-a simţit jignit de postările de pe contul oficial de TikTok al campioanei din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul jucătorului care a contribuit din plin la titlul câştigat de Napoli sezonul trecut în Serie A a anunţat că acesta ia în calcul să îşi dea în judecată propriul club.

Napoli, prima reacţie oficială în cazul lui Victor Osimhen

După izbucnirea acestui scandal, Victor Osimhen a marcat în victoria cu 4-1 a echipei sale contra lui Udinese, dar nu s-a bucurat după reuşita sa.

În cursul zilei de joi, oficialii lui Napoli au emis un comunicat prin care au încercat să explice că intenţia clubului nu a fost niciodată de a îl jigni pe Osimhen:

„Clubul Napoli, dorind să evite exploatarea problemei, subliniază faptul că nu a vrut niciodată să îl jignească pe Victor Osimhen, care este o comoară a acestui club.

Reclamă

Drept dovadă, în această vară, clubul a respins fiecare ofertă primită pentru transferul atacantului în străinătate.

Reţelele sociale, în special TikTok, au folosit întotdeauna o formă expresivă de limbaj, cu inimă uşoară şi creativitate, fără să vrea, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Osimhen, să aibă vreo intenţie de a îl insulta.

În orice caz, dacă Victor a fost ofensat, nu asta a fost intenţia clubului”, a anunţat Napoli, prin intermediul unui comunicat, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce s-a întâmplat astăzi pe contul oficial al lui Napoli de pe TikTok este de neacceptat. Un videoclip în care se râdea de Victor a fost făcut public, după care, mult mai târziu, a fost şters.

Este un lucru serios care îi aduce prejudicii jucătorului şi reprezintă o parte din tratamentul de care acest băiat suferă în ultima vreme, printre procesele media şi ştirile false.

Ne rezervăm dreptul de a lua măsuri legale şi orice iniţiativă utilă pentru a îl proteja pe Victor”, a anunţat agentul Roberto Calenda, potrivit jurnalistului Farbizio Romano.

Victor Osimhen a contribuit din plin la titlul câştigat de Napoli sezonul trecut

Victor Osimhen a ajuns la Napoli în vara anului 2020, atunci când napoletanii au plătit 75 de milioane de euro pentru aducerea sa de la Lille. Osimhen a devenit rapid unul dintre cei mai importanţi jucători ai clubului de lângă Vezuviu.

El a contribuit din plin la titlul câştigat de Napoli sezonul trecut, marcând 26 de goluri în cele 32 de partide pe care le-a disputat în Serie A, aducând titlul la Napoli după o pauză de 33 de ani.

În acest sezon, Victor Osimhen nu a marcat în primele trei partide pe care le-a disputat în Serie A, după care a marcat în meciurile cu Sassuolo şi Frosinone, în ultimul reuşind dubla. În acest moment, atacantul nigerian este cotat la 120.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out 9:41 Mihai Stoica ştie de ce Dan Şucu nu a vrut să îl aducă pe Marius Şumudică la Rapid: „Discutăm despre un rapidist 100%” 9:11 „Îl are exemplu pe Tănase!” Verdictul lui Ilie Dumitrescu despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul 0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
Vezi toate știrile
Citește și