Închide meniul

Billel Omrani, primul mesaj pentru fanii lui Petrolul Ploieşti, după ce a semnat cu „lupii galbeni”

Alex Masgras Publicat: 30 septembrie 2023, 11:55

Reclamă
Billel Omrani, primul mesaj pentru fanii lui Petrolul Ploieşti, după ce a semnat cu „lupii galbeni

Billel Omrani, primul mesaj pentru fanii lui Petrolul Ploieşti

Billel Omrani la Petrolul Ploieşti / Instagram Petrolul

Billel Omrani a transmis primul mesaj pentru fanii lui Petrolul Ploieşti. Fostul atacant al celor de la CFR Cluj şi FCSB a semnat cu formaţia de pe Ilie Oană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omrani era liber de contract încă din luna iunie, atunci când s-a despărţit de FCSB, formaţie la care nu a impresionat.

Billel Omrani, primul mesaj pentru fanii lui Petrolul Ploieşti

Billel Omrani a decis să continue în România, după ce a mai jucat în ţara noastră la CFR Cluj şi FCSB. După despărţirea de formaţia roş-albastră, Omrani a semnat cu Petrolul Ploieşti.

Prin intermediul contului de facebook al „lupilor galbeni”, atacantul de 30 de ani le-a transmis un mesaj fanilor ploieşteni:

„Salut, Petrolul! Sunt Billel Omrani şi sunt foarte fericit şi foarte mândru că mă aflu aici, ne vedem în curând aici pe teren. Forza Petrolul!”, a spus Billel Omrani, potrivit contului oficial de Instagram al celor de la Petrolul Ploieşti.

Reclamă

Următorul meci al celor de la Petrolul Ploieşti va avea loc luni, pe terenul nou-promovatei Poli Iaşi.

Billel Omrani a negociat şi cu FC Botoşani

Francezul a fost dorit şi de FC Botoşani şi a negociat cu Valeriu Iftime, preşedintele moldovenilor. Cu toate acestea, cele două părţi nu au bătut palma din cauza pretenţiilor financiare ale francezului.

Omrani a câştigat o „avere” la FCSB, chiar dacă nu a confirmat. Gigi Becali i-a achitat 200.000 de euro la semnătură şi un salariu lunar de 20.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

„Văd că veștile circulă repede. Da, am fost în negocieri pentru Omrani ăsta, dar am decis să pun stop discuțiilor și să îi spun pas. Totul a început acum o lună, atunci când ne-a fost propus. De atunci am tot discutat. El avea și unele pretenții financiare destul de mari pentru nivelul salarial al echipei mele, a mai redus apoi din aceste pretenții, dar tot nu am de bătut palma.

Am stat și m-am gândit mai bine, iar sacrificiul financiar nu îmi oferea nicio garanție că o să îmi iasă cu Omrani, dar nici nu am vrut să dau vestiarul peste cap. Casap este cam ultimul transfer. Am lista full”, a declarat Valeriu Iftime pentru prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 VIDEOVIDEO | Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini de senzaţie 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și