Închide meniul

Portarul Etienne Vaessen s-a accidentat la cap şi a fost resuscitat pe teren, în RKC Waalwijk – Ajax

Dan Roșu Publicat: 1 octombrie 2023, 9:23

Reclamă
Portarul Etienne Vaessen s-a accidentat la cap şi a fost resuscitat pe teren, în RKC Waalwijk – Ajax

Portarul Etienne Vaessen s-a accidentat la cap şi a fost resuscitat pe teren

Portarul Etienne Vaessen s-a accidentat la cap şi a fost resuscitat pe teren / Profimedia Images

Portarul Etienne Vaessen s-a accidentat la cap şi a fost resuscitat pe teren, în minutul 84 al RKC Waalwijk – Ajax.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii ambelor echipe au chemat doctorii, iar în jurul portarului de 28 de ani s-au pus pături şi s-a format un cordon de protecţie pe timpul intervenţiei personalului medical.

Portarul Etienne Vaessen s-a accidentat la cap şi a fost resuscitat pe teren

Potrivit agenţiei ANP, acesta a trebuit să fie resuscitat pe teren înainte de a fi transportat la spital.

„Este conştient, dar nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat. Vreau să felicit echipele medicale. Medicii l-au ţinut în viaţă, deoarece nu reacţiona. Se pare că are legătură cu lovitura pe care a primit-o la cap. Aceasta l-a făcut să-şi piardă cunoştinţa”, a declarat directorul RKC, Frank van Mosselveld.

Meciul nu s-a mai reluat, după ce crainicul stadionului a anunţat că jucătorii ambelor echipe sunt în stare de şoc după cele întâmplate.

Reclamă

La momentul întreruperii meciului, Ajax conduce cu scorul de 3-2.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:16 Bellator Champions Series Paris e LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 17:11 LIVE VIDEOCalificările din Etapa de Formula 2 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! Vezi toate știrile
Citește și