Închide meniul

Discursul lui Andrea Mandorlini, după CFR Cluj – Sepsi 3-0: „Nu am fost nervos, am meritat victoria!” Ce a spus despre Camora

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 octombrie 2023, 22:56

Reclamă
Discursul lui Andrea Mandorlini, după CFR Cluj – Sepsi 3-0: „Nu am fost nervos, am meritat victoria! Ce a spus despre Camora

O nouă reacţie despre "demiterea premeditată" a lui Andrea Mandorlini

Andrea Mandorlini, în timpul unui meci / Profimediaimages

Discursul lui Andrea Mandorlini despre Mario Camora, după CFR Cluj – Sepsi 3-0. Fundaşul ardelenilor a ajuns la 3 goluri consecutive cu gol marcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mandorlini a vorbit şi despre partida cu Dinamo şi a spus că Manea nu va fi refăcut până la derby.

Discursul lui Andrea Mandorlini despre Camora, după CFR Cluj – Sepsi 3-0

”Nu am fost foarte nervos. Mă gândeam să câştigăm meciul acesta. Per total, am meritat victoria. E un rezultat important. Am fost buni în această seară. Le-am spus să fim buni in orice moment. Suntem fericiţi toţi cei care suntem implicaţi în acest moment.

(n.r. Camora) Nu a fost foarte bine azi, de aia a stat puţin pe bancă. E un exemplu de jucător profesionist, bun. Merită golul, merită orice. Obiectivul e mereu meciul următor. Trebuie să luăm pas cu pas.

Manea mai durează până revine. Trebuie să strângem din dinți pentru partida cu Dinamo, ultima înaintea pauzei internaționale și după vom vedea câți dintre jucătorii accidentați vor reveni”, a spus Andrea Mandorlini după CFR Cluj – Sepsi 3-0.

Reclamă

Mario Camora, după golul fabulos marcat în CFR Cluj – Sepsi 3-0

Mario Camora a avut un discurs euforic după golul fabulos marcat în CFR Cluj – Sepsi 3-0. Camora vrea să câştige şi derby-ul cu Dinamo. Mario Camora a fost în culmea fericirii că echipa sa s-a apropiat la un punctd e FCSB şi a dezvăluit ce dialog a avut cu Andrea Mandorlini.

„Știam că va veni o echipă rănită, dar cu valoare. Joacă un fotbal frumos Sepsi. Mister ‘Ciobi’ a făcut treabă bună la Voluntari și încearcă să facă asta și la Sepsi.

A fost un meci echilibrat în prima repriză și am marcat pe final, după un penalty clar. În a doua repriză cred că am dominat și nu am avut probleme. O echipă care vrea să câstige campionat, cupă, trebuie să aiba un lot mare, cu dubluri pe post și așa a fost astăzi.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că s-a schimbat jumătate de echipă. Am revenit aproape de primul loc. Eu încerc să dau totul în fiecare meci și i-am zis lui Mister că sunt dispus să ajut echipa de fiecare datâ când mă bagă. Era foarte importantă victoria și duminică vrem să câștigăm ca sa avem o pauză liniștită”, a spus Camora la digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat Vezi toate știrile
Citește și