Închide meniul

Gigi Becali, despre Cristi Balaj: „E nebun, trebuie dus la spital, să facă analize”

Dan Roșu Publicat: 6 octombrie 2023, 13:53

Reclamă
Gigi Becali, despre Cristi Balaj: „E nebun, trebuie dus la spital, să facă analize

Gigi Becali l-a făcut praf pe Cristi Balaj

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali l-a făcut praf pe Cristi Balaj, după ce preşedintele lui CFR Cluj lansase un atac dur la adresa rivalei FCSB. Fostul arbitru susţine că roş-albaştrii au influenţe uriaşe în fotbalul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR a bătut-o pe Sepsi cu 3-0 şi a venit la un singur punct în spatele liderului FCSB. După aceea, s-au încins spiritele între cele două tabere. Balaj a dat tonul şi Becali nu a rămas dator.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Cristi Balaj

„Dacă Balaj a spus așa ceva, înseamnă că e nebun, nu mai are discernământ. Trebuie dus undeva la spital! Noi am avut două penalty-uri cu U Cluj pe care le-a văzut toată lumea.

Dacă vorbește așa, duceți-l la spital, să facă analize. Nu are rost să comentez mai multe despre tâmpeniile lui Balaj!”, a spus Gigi Becali, citat de gsp.ro.

Cristi Balaj atacă FCSB

După 11 etape disputate în Liga 1, FCSB e pe primul loc, cu 26 de puncte, dar CFR s-a apropiat la doar un punct, după succesul cu Sepsi. Balaj a tras un semnal de alarmă şi asigură că FCSB este avantajată în lupta pentru titlu

Reclamă

„FCSB beneficiază de cele mai mari influențe în fotbalul românesc. Are vânt din spate mult prea puternic. Nu le poate face față nicio echipă din România. Dacă se greșește în favoarea lor, nu se spune nimic. Și vorbesc de greșeli clare.

Cei cărora le e frică de noi spun asta. Ce să zică? Atuni când nu poți să-i zici cuiva că e slab sau urât, ii zici că e hoț. Noi nu spunem nimic despre arbitri înaintea meciurilor. Nu vrem să punem presiune pe ei. Dacă apar greșeli după jocuri, normal că ieșim să le prezentăm.

Din păcate, înainte să vin eu nu s-a făcut asta și s-a creat falsa impresie că CFR Cluj a fost ajutată. Pentru că nu s-a scos în evidență realitatea. Păi și de mine spuneau unii că sunt arbitrul CFR-ului, până când a scos Emil Grădinescu statistica din care s-a văzut că în toți anii în care CFR a câștigat campionatul a avut o singură victorie în meciurile arbitrate de mine. Deci cu mine la centru au avut cele mai slabe rezultate. Într-unul din acele campionate, am dat doar două cartonașe roșii, ambele CFR-ului. Problema e că unii mănâncă rahat„, a declarat Cristi Balaj pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 St Pauli a promovat în Bundesliga, după 13 ani! Sărbătoare pe teren şi pe străzi. Imagini fabuloase 20:30 LIVE VIDEOPAOK – Olympiacos, acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, obligat să câştige derby-ul pentru a continua asaltul spre titlu! 20:28 LIVE VIDEOBenfica – Arouca se joacă ACUM în AntenaPLAY! FC Porto – Boavista (22:30). Spectacol total în Liga Portugal 20:15 Dinamo – UTA, FCU Craiova – Hermannstadt, Voluntari – U Cluj, Oţelul – Botoşani şi Poli Iaşi – Petrolul sunt LIVE TEXT (21:30) 19:50 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 19:45 VIDEODanemarca – Canada 1-5 a fost în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 19:41 „Ce sfat ai pentru Ianis Hagi înainte de EURO 2024?” Gică Hagi a reacţionat imediat. Mesajul preţios al „Regelui” 19:10 Cehia – România 29-20! „Tricolorii” au ratat calificarea la Campionatul Mondial de handbal din 2025 19:01 FotoFiica lui Elias Charalambous, răvăşitoare la petrecerea de titlu a FCSB-ului. Andriana e fotomodel şi a întors toate privirile! 18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” Vezi toate știrile
Citește și