Închide meniul
Foto

„Ce te intimidează cel mai mult la mine?” Fiica lui Gabi Balint a primit răspunsul imediat

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 octombrie 2023, 17:20 / Actualizat: 9 octombrie 2023, 20:00

Reclamă
„Ce te intimidează cel mai mult la mine?” Fiica lui Gabi Balint a primit răspunsul imediat

Fiica lui Gabi Balint, mai provocatoare ca niciodată. A renunţat la sutien şi a făcut totul public

Colaj Instagram

„Ce te intimidează cel mai mult la mine?” Fiica lui Gabi Balint a primit răspunsul imediat. Fiica lui Gabi Balint continuă să facă senzaţie pe reţelele de socializare. Denisa Balint şi-a provocat fanii să îi răspundă la o întrebare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa este fiica cea mare a lui Gabi Balint şi o prezenţă activă pe reţelele de socializare. Tânăra postează pe reţelele de socializare în ipostaze provocatoare. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Fiica lui Gabi Balint a primit răspunsul imediat

Mai mult, această interacţionează des cu urmăritorii săi de pe internet. „Ce te intimidează cel mai mult la mine„, a fost ultima provocare lansată. „Privirea”, i-a răspuns imediat un fan.

Denisa Balint a pozat într-o ţinută sexy şi a lăsat să i se vadă silueta perfectă. Tânăra, care are 24 de ani, a absolvit facultatea. Ea a studiat în Spania la Institutul European de Design.

În vârstă de 60 de ani, Gabi Balint are două fiice. Pe Denisa şi pe Roa Lorelai Andreea, în vârstă de 12 ani.

Reclamă

Gabi Balint, dezvăluiri la AS.ro LIVE

Gabi Balint a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a ajuns să bată penalty în finala Cupei Campionilor Europeni, câștigată de Steaua, la penalty-uri, în fața Barcelonei, scor 2-0.

Marius Lăcătuș a fost cel care l-a convins pe Balint să bată penalty. Ambii erau extrem de tineri, ”Fiara” avea 22 de ani, în timp ce Balint avea 23 de ani.

”Aveam 23 de ani eu, 22 de ani el. Tot ce am scris eu, așa s-a întâmplat. Eu am bătut penalty pentru că m-a pus el. A zis el: hai. Am zis, eu mai mare ca el, ziceam să nu fiu eu mai așa, am zis: da, mă, bat, dar dacă nu mă întreabă nimeni. După, el a zis: nea Imi, hai că dăm noi”, a dezvăluit Balint la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Balint a dezvăluit că el și colegii săi au petrecut cu vin, după finala Cupei Campionilor Europeni câștigată de Steaua în 86, în fața celor de la Barcelona.

”Nu am știut să ne bucurăm atunci. Noi am realizat atunci când am venit în țară, când am văzut puhoiul de lume la aeroport. Ne-am distrat puțin la hotel, acolo. Ne-au făcut spaniolii un tort, am avut niște vin de-al nostru. Nimeni nu ne știa pe acolo. Am ieșit puțin cu Belo la cumpărături”, a mai spus Balint.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și