Închide meniul

Alexandru Matei a câştigat medalia de aur la Cupa Europeană de judo

Dan Roșu Publicat: 15 octombrie 2023, 14:07 / Actualizat: 7 decembrie 2023, 19:12

Reclamă
Alexandru Matei a câştigat medalia de aur la Cupa Europeană de judo

Alexandru Matei a câştigat medalia de aur la Cupa Europeană

Alexandru Matei a câştigat medalia de aur la Cupa Europeană - Facebook CS Dinamo

Alexandru Matei a câştigat medalia de aur la Cupa Europeană de judo. Sportivul de 20 de ani a cucerit prima poziţie la categoria 60 kg, după ce l-a învins în finală pe olandezul Bart Weling.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Matei a trecut în primul tur de spaniolul Mateo Garcia Vicente, în optimi l-a învins pe britanicul Nordine Adrif, în sferturi a câştigat în faţa elveţianului Jesse Weizenegger, în semifinale impunându-se în faţa portughezului Emerson Silva.

Alexandru Matei a câştigat medalia de aur la Cupa Europeană de judo

La cat. 73 kg, Robert Boldiş l-a învins în primul tur pe estonianul Artemi Larionov, în turul secund a trecut de spaniolul Aaron Gonzalez Garcia, dar a cedat în optimi în faţa germanului Viktor Marko Wandtke.

În cadrul cat. 81 kg, Szilard Radvanszki a pierdut în turul secund în faţa italianului Luigi Pippa.

Eduard Şerban l-a învins pe spaniolul Jorge Alvarez Rodriguez în primul tur al cat. 100 kg, însă apoi a pierdut în optimi în faţa francezului Kevin Virgina.

Reclamă

La competiţie au participat 355 de judoka din 35 de ţări, 211 la masculin şi 144 la feminin.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:06 „Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo 14:52 Cele două „finale” ale lui Răzvan Lucescu şi PAOK pentru titlul din Grecia sunt exclusiv în AntenaPLAY 14:16 Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimi la Roma! Meciul a fost întrerupt timp de 40 de minute 14:06 (P) O lună până la startul EURO 2024: Tot ce trebuie să știi înaintea turneului continental 13:51 Marius Șumudică e gata să o antreneze gratis pe Rapid: „Să demonstrez ce pot face cu căpriorii!” Ce ofertă uriașă a refuzat 13:35 UPDATEPrimii jucători de bază care au plecat de la FC U Craiova după retrogradare! Anunţul oficial făcut de olteni 13:18 Momente incredibile la meciul Soranei Cîrstea de la Roma! Partida a fost întreruptă, după ce doi protestatari au intrat pe teren 13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian Vezi toate știrile
Citește și