Închide meniul

Gigi Becali, verdict despre calificarea României la EURO 2024. „De ce să fiu patriot? Nu mă interesează”

Dan Roșu Publicat: 16 octombrie 2023, 12:30

Reclamă
Gigi Becali, verdict despre calificarea României la EURO 2024. „De ce să fiu patriot? Nu mă interesează

Gigi Becali, verdict despre calificarea României la EURO 2024

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Gigi Becali a oferit un verdict sumbru despre calificarea României la EURO 2024. Chiar dacă tricolorii sunt pe primul loc în Grupa I, patronul de la FCSB continuă războiul cu Edi Iordănescu şi nu crede că vom ajunge la anul, la competiţia din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a spulberat Andorra, în timp ce Belarus a produs surpriza în Elveţia, unde a scos un egal nesperat, 3-3. Becali crede că România poate pierde ambele meciuri rămase din grupă, cu Israel şi Elveţia, ceea ce ar însemna un dezastru pentru noi.

Gigi Becali, verdict despre calificarea României la EURO 2024

„Eu am zis că de pe locul 1 trebuia să ne calificăm. Dar, dacă minciuna și dreptatea nu sunt… O să ne bată și Israel și Elveția și la revedere! Se duce calificarea.

De ce să fiu patriot? Nu mă interesează! Când există nedreptate și minciună, nu mă interesează! Ca să nu fiu împotriva echipei, mai bine nu mă uit. De ce să fiu împotriva echipei naționale?”, a spus Becali.

Ce cotă are România la câștigarea EURO 2024

România are o cotă uriașă la câștigarea EURO 2024, după victoria cu Andorra, 4-0, care a adus-o pe primul loc în Grupa I a preliminariilor pentru calificarea la competiția din Germania.

Reclamă

În contextul războiului izbucnit în Israel, România e considerată favorită de specialiști să ajungă la EURO 2024. Cu două runde rămase de disputat, tricolorii sunt primii în grupă, cu un punct peste Elveția și cu cinci peste Israel, echipe care au unul, respectiv două meciuri mai puțin disputate.

Astfel, bookmakerii i-au oferit României o cotă de 150 la câștigarea trofeului suprem european. Țări mai bine cotate decât noi au șanse mai mici în ochii specialiștilor, fiind mai departe decât noi de calificare.

Grecia, Polonia sau Slovacia au cotă 250 la câștigarea EURO 2024. Cea mai mare cotă o are Suedia, 5000, care are șanse mici să ajungă la turneul final, fiind pe locul 3 în Grupa F, la 7 puncte de Austria.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” Vezi toate știrile
Citește și