Închide meniul

Hermannstadt – CFR Cluj 1-0. Neguţ a produs surpriza! CFR s-a încurcat şi a ratat şansa să îi sufle primul loc FCSB-ului

Dan Roșu Publicat: 6 noiembrie 2023, 22:55

Reclamă
Hermannstadt – CFR Cluj 1-0. Neguţ a produs surpriza! CFR s-a încurcat şi a ratat şansa să îi sufle primul loc FCSB-ului

Cristian Neguţ

Cristian Neguţ, gol superb în Hermannstadt - CFR Cluj / Hepta

Hermannstadt – CFR Cluj 1-0 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. CFR Cluj s-a încurcat în ultimul meci al turului sezonului regulat al Ligii 1 şi a ratat şansa să îi sufle primul loc FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul gol al meciului de la Sibiu a fost înscris de Cristi Neguţ, în minutul 61. A marcat cu o un şut senzaţional, din afara careului. Gazdele au avut şi un gol anulat.

CFR Cluj nu mai pierduse de la finalul lunii septembrie. Gruparea din Gruia a pus capăt seriei de cinci meciuri fără înfrângere şi a ratat şansa de a urca pe primul loc în Liga 1. „Feroviarii” au 30 de puncte, cu unul mai puţin decât FCSB. Rapid este pe a treia treaptă a podiumului, cu 29 de puncte. Hermannstadt este pe locul 4, cu 23 de puncte.

LIVE SCORE Hermannstadt – CFR Cluj 1-0

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 90+4: Ocazie uriaşă pentru CFR Cluj. Sibienii au scăpat pe contraatac, dar defensiva „feroviarilor” a scăpat in extremis.

Reclamă

Min. 66: Neguţ a mai înscris o dată, dar golul a fost anulat după un fault al lui Paraschiv la Ajeti.

Min. 61: Hermannstadt – CFR Cluj 1-0. Neguţ a reuşit un gol de poveste! A şutat din afara careului, cu exteriorul, iar mingea a ajuns sub transverală! Execuţie imparabilă

Min. 45: Pauză la Sibiu! 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 32: Ocazie CFR Cluj! Ajeti reia cu capul de la 10 metri, dar Căbuz este atent şi reuşeşte să reţină.

Min. 18: Ocazie uriaşă pentru Hermannstadt! Jipa trage fantastic la colţul lung, dar Sava are o intervenţie fabuloasă şi respinge în corner.

Min. 13: Ocazie Hermannstadt! Otele a tras din interiorul careului, dar Căbuz a intervenit salvator.

Min. 1: A început partida.

Hermannstadt – CFR Cluj – echipele de start

Hermannstadt: Căbuz – Medina, Găman, Bejan, Butean – Balaure, S. Mino, Alhassan, Jipa – Neguț, D. Paraschiv

Rezerve: Muțiu – I. Stoica, Antoche, Biceanu, P. Petrescu, Bărbuț, A. Oroian, Bucuroiu, R. Fonseca

Antrenor: Marius Măldărășanu

Reclamă

CFR Cluj: Sava – Ajeti, Kresic, M. Ilie – Krasniqi, Tachtsidis, Muhar, Avonou, Camora – Otele, Bîrligea

Rezerve: Hindrich – Morgan, Mogoș, Cvek, R. Filip, Fica, L. Mihai, Konoplyanka, L. Juricic

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hermannstadt – CFR Cluj LIVE SCORE

Cele două echipe traversează perioade excelente. Hermannstadt e fără eşec de la începutul lui august, când pierdea cu Universitatea Craiova, 0-1. De atunci, au urmat 13 partide fără înfrângere. La rândul lor, clujenii au ajuns la 7 meciuri fără eşec.

„Vom avea parte de o partidă dificilă. Ne gândim doar la ceea ce trebuie să facem noi în meci. Este important ca noi să fim bine. Avem unii jucători care au revenit alături de noi și cred că am avut trei zile bune de pregătire după meciul cu U Cluj.

Hermannstadt traversează o perioadă bună. Știm că meciul va fi dificil, având în vedere că echipa pe care o întâlnim trece printr-un moment bun”, a spus Mandorlini, înaintea duelului cu Hermannstadt.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
Vezi toate știrile
Citește și