Închide meniul

Lionel Messi, coproprietar al unei echipe de e-sport, alături de Kun Aguero

Dan Roșu Publicat: 8 noiembrie 2023, 15:37 / Actualizat: 6 decembrie 2023, 19:21

Reclamă
Lionel Messi, coproprietar al unei echipe de e-sport, alături de Kun Aguero

Lionel Messi, coproprietar al unei echipe de e-sport, alături de Kun Aguero

Lionel Messi şi Kun Aguero, în tricoul Argentinei - Profimedia Images

Lionel Messi a devenit coproprietar al unei echipe de e-sport, alături de Kun Aguero. Fostul fotbalist este cel care a făcut anunţul că fostul său coechipier a venit alături de el la clubul de e-sport fondat în octombrie 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Trebuie să vă informez că nu mai deţin Kru Esports, pentru că acum suntem doi”, a declarat Aguero într-o înregistrare video publicată pe reţelele de socializare.

Lionel Messi, coproprietar al unei echipe de e-sport împreună cu Kun Aguero

Înregistrarea îl prezintă pe Messi la semnarea parteneriatului, alături de mesajul: „Hai să jucăm”, care a devenit viral pe reţelele de socializare în cariera lui „Kun” ca „streamer”.

Messi, campion mondial cu echipa Argentinei în 2022 şi jucătorul echipei Inter Miami din Major League Soccer, s-a alăturat astfel unuia din cele mai urmărite proiecte din lumea jocurilor video din America Latină.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:45 Simona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT (16:00), în primul tur de la Trophee Clarins. Al doilea meci al Simonei de la revenire 13:24 Gigi Becali, detalii explozive despre negocierile pentru Louis Munteanu: „Cred că se duc să-l păcălească pe Şucu!” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes 11:08 Mircea Lucescu l-a refuzat pe Dan Şucu! „IL Luce” l-a propus pe Marius Şumudică antrenor la Rapid Vezi toate știrile
Citește și