Închide meniul

Reacţia celor de la Galatasaray, după ce Gică Hagi a declarat că vrea ca Ianis să îmbrace tricoul echipei Cim Bom

Alex Masgras Publicat: 8 noiembrie 2023, 20:11

Reclamă
Reacţia celor de la Galatasaray, după ce Gică Hagi a declarat că vrea ca Ianis să îmbrace tricoul echipei Cim Bom

Reacţia celor de la Galatasaray, după ce Gică Hagi

Ianis Hagi, în timpul unui meci / Profimedia

S-a aflat reacţia celor de la Galatasaray, după ce Gică Hagi a declarat că vrea ca Ianis să îmbrace tricoul echipei Cim Bom. Antrenorul celor de la Farul Constanţa a vorbit în presa din Turcia despre dorinţa de a îşi vedea fiul în tricoul echipei la care a scris istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a evoluat la Galatasaray în perioada 1996-2001, reuşind să înscrie 71 de goluri şi să ofere 64 de pase decisive în 192 de partide. În această perioadă, Hagi a cucerit în Turcia patru titluri de campion, două Supercupe, două Cupe şi Cupa UEFA din 2000.

Reacţia celor de la Galatasaray, după ce Gică Hagi a declarat că vrea ca Ianis să îmbrace tricoul echipei Cim Bom

Pentru prima oară după declaraţiile date de Gică Hagi în presa din Turcia, oficialii lui Galatasaray. Riza Morova, purtătorul de cuvânt al Consiliului de Administraţie al formaţiei din Turcia, a vorbit despre posibilitatea ca Ianis Hagi să ajungă, în viitor, la formaţia Cim Bom.

„Așteptăm cu nerăbdare. L-am urmărit și am fost foarte fericiți. Sper că fiul său va continua legenda”, a declarat Riza Morova, potrivit contului de Twitter Forza Cimbom.

Reclamă

În prezent, Ianis Hagi evoluează la Deportivo Alaves sub formă de împrumut de la Rangers. În cariera sa, jucătorul născut la Istanbul a mai evoluat în străinătate la Fiorentina şi Genk, înainte de a ajunge în Scoţia.

Gică Hagi visează să-l vadă pe Ianis jucând la Galatasaray

Gică Hagi visează să-l vadă pe Ianis jucând la Galatasaray. „Regele” a oferit un interviu pentru presa din Turcia, fiind vizitat recent de turci la Constanţa, la baza de pregătire a celor de la Farul. Managerul campioanei a avut doar cuvinte de laudă la adresa campioanei Turciei.

Ianis Hagi evoluează în prezent la Alaves, fiind împrumutat pentru un sezon de la Rangers. În cele nouă meciuri bifate pentru iberici, fiul „Regelui” a marcat două goluri, într-un meci din Cupa Regelui. Hagi Jr este născut la Istanbul, în perioada în care tatăl lui evolua la Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3

În interviul oferit pentru Galatasaray TV, Gică Hagi a dezvăluit că îşi doreşte ca într-o zi să-l vadă pe Ianis jucând la echipa la care el a scris istorie. „Regele” a mai declarat că se simte mândru că a jucat pentru formaţia din Istanbul.

„A fost o mândrie și o onoare să reprezint un club așa mare. Cred că am făcut o performanță foarte mare, să câștigăm în Europa. Eu și familia mea suntem mândri că am jucat pentru Galatasaray. Sperăm ca băiatul (n.r- Ianis Hagi) să ne ducă înapoi la Istanbul”, a declarat Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și