Închide meniul

Mihai Stoica i-a răspuns dur lui Marius Șumudică după declaraţiile acestuia: „Să facă analize la Rapid și Bistrița”

Alex Ioniță Publicat: 9 noiembrie 2023, 22:17

Reclamă
Mihai Stoica i-a răspuns dur lui Marius Șumudică după declaraţiile acestuia: „Să facă analize la Rapid și Bistrița

Jucătorul pentru care Mihai Stoica insistă să rămână la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci al celor de la FCSB / Profimedia

Mihai Stoica i-a răspuns dur lui Marius Șumudică după declaraţiile acestuia. Oficialul celor de la FCSB a criticat analiza lui „Șumi”, care a vorbit despre partida dintre Rapid și FCSB, din etapa a 15-a, care s-a încheiat cu victoria echipei pregătite de Cristiano Bergodi, cu scorul de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„MM” l-a „taxat” pe tehnicianul de la Gaziantep și nu crede că acesta ar fi trebuit să comenteze situația de la vicecampioana României, având în vedere faptul că acesta nu a pregătit niciodată formația „roș-albastră”, patronată de Gigi Becali.

Mihai Stoica i-a răspuns dur lui Marius Șumudică după declaraţiile acestuia

„MM” a transmis transmis faptul că antrenorul de la Gaziantep ar trebui să analizeze performanțele echipelor pe care le-a pregătit și să nu mai vorbească despre jocul echipei antrenate de Elias Charalambous. De asemenea, acesta a menționat și faptul că Marius Șumudică nu l-a sfătuit niciodată pe patronul echipei, Gigi Becali.

„Ce mă interesează pe mine ce spune? Mă interesează pe mine ce face Gaziantep? În ce calitate vorbește? A jucat vreodată la Steaua (n.r: la FCSB), a antrenat acolo? De unde știe el ce se petrece la noi? 

Ce sunt eu, secretarul lui Gigi să știu dacă mai vorbesc? Dar nu mai vorbesc acum! Nu era niciun sfătuitor, nu se sfătuiește Gigi cu nimeni. Gigi are idei proprii. Să facă analize la Rapid, la Bistrița, la Sportul, unde a antrenat.

Reclamă
Reclamă 4

Dacă o să vorbească Olăroiu sau chiar și Răzvan Lucescu, atunci voi înțelege”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Mihai Stoica, critici pentru Dorin Rotariu după transferul la FCSB

Mihai Stoica a analizat jocul lui Dorin Rotariu de la FCSB, mărturisind că s-a observat faptul că atacantul a jucat puţin în ultimele luni. MM a mai dezvăluit că roş-albaştrii au decis să-l transfere pe atacantul de 28 de ani, doar după ce l-au văzut la antrenamente.

„Se ştie foarte clar că Gigi Becali e foarte grăbit. `Vreau să văd ce-am cumpărat`. Tu când îţi cumperi ceva, de îmbrăcat, nu vrei să probezi ce-ai cumpărat? Kurtic a stat mult la Craiova până să joace?

Reclamă

Nu pot să-mi impun punctul de vedere la fiecare jucător în parte. Pe Ngezana nu l-am lăsat să joace. Nu, nu nu. Unde s-a ajuns la discuţii? La Dorin Rotariu. El, ca Ganea, putea să spună: `Nu sunt pregătit, nu am mai jucat de un an, şase luni, şapte luni`. S-a considerat pregătit. A arătat foarte bine în antrenamente. Şi noi ne-am dat ok-ul.

Cu Voluntari a fost destul de absent. Cu Petrolul nu a jucat rău. A jucat un fotbal fluid. A fost prezent. La meciul ăsta cu Rapid, i-am spus la pauză lui Gigi: `Iartă-mă, ăsta e meci de bătaie`.

Compagno a greşit foarte mult. Nu l-aş fi scos, dar sunt discuţii pe care le facem. Nu putem să impunem anumite chestii. Dacă a pus ştampila, a pus ştampila. Eu dacă mă duc să joc la o echipă şi n-am jucat demult, spun: `Domne, nu sunt pregătit. Folosiţi-mă după o lună, când sunt şi eu pregătit. Daţi-mi un meci amical să joc şi eu 90 de minute`. Nu ştiu cine e foarte, foarte vinovat”, a declarat Mihai Stoica, conform sursei citate anterior.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și