Închide meniul
Foto

Scene uluitoare în U Cluj – Petrolul 0-0! Fostul jucător al lui Gigi Becali a intrat pe teren și a fost eliminat după 4 minute

Alex Ioniță Publicat: 11 noiembrie 2023, 16:38

Reclamă
Scene uluitoare în U Cluj – Petrolul 0-0! Fostul jucător al lui Gigi Becali a intrat pe teren și a fost eliminat după 4 minute

Scene uluitoare în U Cluj - Petrolul!

Contactul dintre Vali Gheorghe și Lucian Dumitriu / Captură Orange Sport

Scene uluitoare în U Cluj – Petrolul 0-0! Un fost jucător de la FCSB a fost introdus pe teren și a primit cartonașul roșu după doar 4 minute de joc!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Valentin Gheorghe, care a fost introdus pe teren de către Ioan Ovidiu Sabău în minutul 57 al duelului. Totuși, acesta nu a jucat prea mult timp în partida care a contat pentru etapa cu numărul 16 a Ligii 1.

Scene uluitoare în U Cluj – Petrolul 0-0! Motivul pentru care Valentin Gheorghe a primit cartonașul roșu

Intrat pe teren în minutul 58, Valetin Gheorghe a primit cartonașul roșu de la centralul Florin Andrei. Fostul fotbalist al lui Gigi Becali l-a lovit cu cotul în față pe Lucian Dumitriu, iar astfel a fost eliminat, la doar 4 minute de la intrarea pe teren.

Acesta a protestat decizia centralului, dar oficialul nu a schimbat decizia. După eliminare, Gheorghe a rămas la marginea terenului, în sperața că faza respectivă va fi analizată de oficialii din camera VAR. Totuși, arbitrajul video nu a intervenit, iar acesta a fost nevoit să se ducă la vestiare (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

După rezultatul de egalitate înregistrat pe Cluj Arena, gazdele din acest meci sunt pe poziția a 9-a în Liga 1, cu 20 de puncte după cele 16 etape jucate. De cealaltă parte, Petrolul Ploiești este pe 6, cu 22 e puncte.

Reclamă

Pentru echipa lui Ioan Ovidiu Sabău urmează partida cu Rapid, din deplasare. Meciul respectiv va avea loc după pauza provocată de meciurile echipelor naționale, mai exact pe 25 noiembrie. De cealaltă parte, în etapa cu numărul 17, „lupii galbeni” vor juca cu FC Botoșani, pe teren propriu, tot pe 25 noiembrie.

U Cluj – Petrolul 0-0

Fomaţia Universitatea Cluj a terminat la egalitate, sâmbătă, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 1.

Clujenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 61. La momentul respectiv, V. Gheorghe a fost eliminat, notează news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cum au arătat echipele de start în partida dintre U Cluj și Petrolul, de pe Cluj Arena:

U Cluj: Iliev – Oancea, Piţian, Mitrea, Vătăjelu (Silaghi ’68) – Cîmpanu (V. Gheorghe ’57), Grobry (Filip ’83), Nistor, Simion (Peteleu ’68) – Popa (Manu ’83), Stoica. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Petrolul: Zima – Dumitriu, Pedro, Meijers, Huja (Roman ’46) – Doua, Jefferson (Seto ’76), Diomande (Abuashvili ’85), Jair – Musi (Rădulescu ’76), Grozav. Antrenor: Florin Pârvu

Cartonaşe galbene: Mitrea ’12 / Huja ’20, Doua ’48, Dumitriu ’64, Meijers ‘68

Cartonaş roşu: V. Gheorghe ’61

Arbitri: Florin Andrei – Alexandru Vodă, Mihăiţă Necula – Viorel Nicuşor Flueran

Arbitri VAR: Marcel Bîrsan, Adrian Popescu

Reclamă

Observatori: Marcel Savaniu, Dan Potocianu

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și