Închide meniul

Dorinel Munteanu a tras un semnal de alarmă, înaintea meciurilor decisive ale României: „E o greşeală! Ne va fi foarte greu!”

Viviana Moraru Publicat: 14 noiembrie 2023, 21:19

Reclamă
Dorinel Munteanu a tras un semnal de alarmă, înaintea meciurilor decisive ale României: „E o greşeală! Ne va fi foarte greu!

Dorinel Munteanu a tras un semnal de alarmă, înaintea meciurilor decisive ale României

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci al Oţelului/ Profimedia

Dorinel Munteanu a tras un semnal de alarmă, înaintea meciurilor decisive ale României. Fostul internaţional a declarat că „tricolorii” nu trebuie să fie relaxaţi la meciurile cu Israel şi Elveţia, deoarece nu şi-au asigurat încă prezenţa la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Israel pe 18 noiembrie, de la 21:45. „Tricolorii” vor da bătălia finală din preliminarii cu Elveţia, pe 21 noiembrie, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Dorinel Munteanu a tras un semnal de alarmă, înaintea meciurilor decisive ale României

Dorinel Munteanu a declarat că jucătorii naţionalei României trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, înaintea „dublei” din finalul preliminariilor. Cel mai selecţionat jucător din istoria României este de părere că Israel va da totul în meciul cu „tricolorii”, deoarece şi-ar putea juca ultima şansă de calificare la EURO 2024.

Pe de altă parte, antrenorul celor de la Oţelul a mai declarat că războiul din Israel poate fi o sursă de motivaţie în plus pentru jucătorii naţionalei Ţării Sfânte, motiv pentru care cere mobilizare din partea jucătorilor lui Edi Iordănescu.

„Dacă băieții sunt relaxați, crezând că sunt calificați, e o greșeală. Israel va juca ultima șansă cu noi, trebuie să ne amintim meciul de la București când am scos un egal norocos. Să nu rămânem la mâna meciului cu Elveția, pentru că atunci va fi foarte greu. Asta trebuie să conștientizeze băieții noștri.

Reclamă
Reclamă

Nu trebuie să ne apărăm sau să atacam. Israel va juca ultima șansă, așa că trebuie să ne ferim de o echipă rănită în orgoliu. Problemele pe care le au îi fac să se motiveze și mai tare.

Niciodată, echipa noastră nu s-a aruncat peste adversar, să dominăm, în această campanie. Suntem neînvinși, adevărat, dar am suferit în foarte multe meciuri, așa că trebuie să fim ordonați și să fim conștienți că ne va fi foarte greu”, a declarat Dorinel Munteanu, conform digisport.ro.

„Rezultatele naţionalei au fost bune, dar nu şi jocul!” Verdict înaintea „dublei” României cu Israel şi Elveţia

„Rezultatele naţionalei au fost bune, dar nu şi jocul”, a declarat Gică Craioveanu, înaintea „dublei” României cu Israel şi Elveţia, din preliminariile EURO 2024. Fostul internaţional consideră că prestaţiile „tricolorilor” nu au excelat, însă consideră că naţionala lui Edi Iordănescu se poate califica la turneul final de anul viitor.

Reclamă

„Eu am încredere în echipa națională, cred că atmosfera este una bună, rezultatele au fost ok, nu jocul, dar rezultatele.

Acea problemă cu care se confruntă Israelul marchează evoluția multor jucători. Nu în ultimul rând, eu, de când am lăsat fotbalul, la două meciuri ale naționalei am fost. 3-0 cu Ungaria și 2-0 cu Kosovo, așa că stați liniștiți că batem, ne calificăm”, a declarat Gică Craioveanu, conform digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO ACUM în AntenaPLAY! Românca luptă la WTT China Smash

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat
Citește și