Închide meniul
Foto

Cine sunt românii care vor lua o primă de Crăciun de 17.000 de euro

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 noiembrie 2023, 16:59 / Actualizat: 28 noiembrie 2023, 18:29

Reclamă
Cine sunt românii care vor lua o primă de Crăciun de 17.000 de euro

Cine sunt românii care vor lua o primă de Crăciun de 17.000 de euro

Colaj Profimedia

Cine sunt românii care vor lua o primă de Crăciun de 17.000 de euro. Dezvăluirea a fost făcută de Romina Gingaşu, soţia miliardarului Piero Ferari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romina Gingaşu a dezvăluit că fiecare angajat al fabricii Ferrari din Italia va primi o primă de Crăciun de 17.000 de euro. Soţia miliardarului a spus că sunt şi români angajaţi care vor beneficia de această primă. (VEZI IMAGINI SENZAŢIONALE ÎN GALERIA FOTO CU ROMINA GINGAŞU)

Cine sunt românii care vor lua o primă de Crăciun de 17.000 de euro

În 2016, când am început relația cu Piero Ferrari, fiecare angajat de la femeia de serviciu până la CEO primea o primă de Crăciun de 5.000 de euro. Azi a fost spus public că fiecare o să primească anul acesta 17.000 de euro primă de Crăciun. În funcție de performanța companiei. Mi se pare frumos și corect. Sunt peste 5.000 de angajați. Nu sunt văzută ca doamna director, ci ca soția lui Piero Ferrari. Nu mă implic, dar e normal să văd ce face compania„, a spus Romina Gingaşu, într-un interviu acordat în Românie, conform digi24.ro.

Cum s-a cunoscut Romina Gingaşu cu miliardarul Piero Ferarri

Romina Gingaşu a povestit şi cum s-a cunoscut cu soţul său. Cei doi s-au căsătorit în 2019.

„Ne-am cunoscut la Monza, eu vindeam avioane private, eram trimisă de Bombardier. M-am dus, m-am prezentat, i-am lăstat cartea de vizită și am încercat să-i vând un avion timp de 6 luni, iar el m-a refuzat. După multe refuzuri, m-a invitat la cină și așa ne-am cunoscut. El era singur, eu eram singură și ne-am decis să ne construim un cămin împreună.

Reclamă

Piero la prima întâlnire mi-a făcut un test. De fapt, multe întrebări-test: Ce crezi despre mine? Ce crezi despre situația mea? Ce crezi despre faptul că am o familie? A trebuit să răspund, au fost răspunsuri sincere și uite-ne împreună, după 7 ani la fel. Eu i-am spus că banii aduc un confort și atât, dar trebuie să rămânem oameni, până la urmă„, a declarat Romina Gingașu, conform digisport.ro.

Romina Gingaşu (32 de ani) este căsătorită din 2019 cu Piero Ferrari, magnatul italian în vârstă de 78 de ani. Romina Gingașu a dezvăluit că, până să-l cunoască pe Pierro Ferrari, reprezenta un brand de avioane de lux. Aceasta a dezvăluit că singurul român care-și permite să cumpere de la compania la care ea a lucrat în trecut este Ion Țiriac.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” 12:12 „Mulțumesc!” Fatih Terim, prima reacţie după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea de la Panathinaikos 12:05 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:51 Aris – PAOK, meciul de titlu al lui Răzvan Lucescu în Grecia, live în AntenaPLAY 11:45 VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 11:44 VideoEnergia unei performanţe uriaşe! Filmul calificării României la EURO 2024 a stârnit emoţii: „Va inspira mulţi oameni” 11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:27 Finlanda – Austria 2-3. Surpriză uriaşă la Campionatul Mondial de hochei. Campioana olimpică a condus cu 2-0 după 9 minute Vezi toate știrile
Citește și