Închide meniul
Foto

Andre Onana a comis o gafă uriașă în Galatasaray – Manchester United! Portarul lui Erik ten Hag continuă sezonul dezastruos

Alex Ioniță Publicat: 29 noiembrie 2023, 21:49

Reclamă
Andre Onana a comis o gafă uriașă în Galatasaray – Manchester United! Portarul lui Erik ten Hag continuă sezonul dezastruos

Andre Onana a comis o gafă uriașă în Galatasaray - Manchester United

Andre Onana / Profimedia

Andre Onana a comis o gafă uriașă în Galatasaray – Manchester United! Portarul formației engleze a primit un gol uluitor în partida de la Istanbul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adus pentru a-l înlocui pe David de Gea, care a plecat de la Manchester United din postura de jucător liber de contract, în această vară, Onana are un sezon dezastruos, având în vedere gafele imense pe care le-a făcut de la startul noii stagiuni.

Andre Onana a comis o gafă uriașă în Galatasaray – Manchester United! Hakim Ziyech și-a făcut de râs fostul coleg

Partida de la Istanbul a fost un adevărat „thriller”, după ce s-au marcat 6 goluri până în minutul 71 al acestui duel. Totuși, singurul om care a fost remarcat negativ a fost chiar portarul „diavolilor”, Andre Onana, care a primit un gol uluitor de la fostul său coleg de la Ajax, Hakim Ziyech.

În minutul 62 al partidei, la scorul de 3-1 pentru echipa pregătită de Erik ten Hag, cei de la Galatasaray au primit o lovitură liberă dintr-o poziție care nu aducea un pericul direct către poarta apărată de Andre Onana.

Executantul acesteia a fost Hakim Ziyech, care a trimis balonul către poartă, de la o distanță considerabilă. Portarul „diavolilor” ar fi putut prinde balonul fără nicio problemă, dar acesta a ratat intervenția și și-a scăpat mingea în poartă. (VEZI IMAGINI INCREDIBILE ÎN GALERIA FOTO).

Reclamă

Andre Onana a ajuns la Manchester United de la Inter Milano, în schimbul sumei de 50,2 milioane de euro. Până la partida cu Galatasaray a strâns 19 partide pentru „diavolii” lui Erik ten Hag în care a încasat 30 de goluri.

Record uriaș pentru Sergio Ramos, după golul marcat în UEFA Champions League

În partida dintre Sevilla și PSV Eindhoven, pe o ploaie torențială, Sergio Ramos a deschis scorul, după ce a avut un noroc incredibil. În urma unei faze fixe, balonul a fost centrat în interiorul careului, iar fundașul spaniol a sărit, pentru a lovi mingea cu capul. Totuși, acesta nu a calculat bine traiectoria balonului, dar mingea l-a lovit în picior și a intrat în poartă.

După această reușită, Sergio Ramos a marcat golul cu numărul 10.000 din istoria UEFA Champions League, competiție care i-a luat locul fostei Cupe a Campionilor Europeni, în anul 1992.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, tot după această reușită, spaniolul a mai atins o altă bornă impresionantă. Acesta a ajuns să fie egalul lui Roberto Carlos și Gerard Pique în topul fundașilor cu cele mai multe goluri în UEFA Champions League. Cei 3 au, fiecare, câte 16 reușite și conduc acest clasament impresionant.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
Vezi toate știrile
Citește și