Închide meniul
Foto

Bernadette Szocs are un singur vis pentru 2024, o medalie la Jocurile Olimpice: „Mă simt chinezoaică. Îmi place să fiu pe podium”

Dan Roșu Publicat: 2 decembrie 2023, 12:27 / Actualizat: 5 decembrie 2023, 16:56

Reclamă
Bernadette Szocs are un singur vis pentru 2024, o medalie la Jocurile Olimpice: „Mă simt chinezoaică. Îmi place să fiu pe podium”

Bernadette Szocs a devenit campioană naţională în proba de simplu

Bernadette Szocs, la finalul unui meci - Antena Sport

Bernadette Szocs are un singur vis pentru 2024, o medalie la Jocurile Olimpice. Frumoasa Bernadette Szocs simte că 2024 va fi anul ei. Şi al primei medalii olimpice din istoria României, la tenis de masă! Szocz nu s-a gândit la culoarea medaliei, dar dacă va fi cea mai strălucitoare, o va sărbători cu o nebunie. De ziua României, Szocs a intrat in rolul „croitoraşului cel viteaz”!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

2023 a fost cel mai bun an al carierei pentru Bernadette Szocs. A luat aurul la Jocurile Europene, a bătut-o pe campioana olimpică de la Tokyo, iar cu echipa României a ajuns încă o dată în finala euro.

Bernadette Szocs are un singur vis pentru 2024, o medalie la Jocurile Olimpice

„Îmi place să fiu pe podium, bineînţeles că pe cea mai înaltă treaptă. Acolo îmi place să fiu, dar de fiecare dată, chiar dacă termin pe locul 1, ştiu că este loc şi de mai bine”, a spus Bernadette, pentru Antena Sport.

Victoriile au urcat-o pe Bernie în topul celor mai bune jucătoare din lume la tenis de masă, sportul cu cei mai mulţi practicanţi de pe planetă. Szocs e convinsă ca 2024 va fi mai bun. E anul Jocurilor Olimpice de la Paris.

„Îmi doresc din toata inima, este visul meu care aş vrea să devină realitate, muncesc pentru această medalie, este o medalie mult prea aşteptată şi acum mă simt în cea mai bună formă a mea. Doamne ajută, 2024 să fie cel mai bun an din cariera mea”, a mai spus Bernie.

Reclamă

Un sfert de finală al băieţilor, e cel mai bun rezultat la tenis de masă al României, la Jocurile Olimpice. La 28 de ani, frumoasa din Târgu Mureş vrea să-l bată.

„Nu îmi este frică de niciuna, mă simt chinezoaică ca şi ele. În ultimul an am bătut de 3 ori chinezoaice şi de 2 ori o campioană Olimpică. Ştiu că visul meu cel mare este o medalie olimpică, aşa că nimic nu mă poate doborî”, susţine Szocs.

De ziua României, Szocs a arătat că nu e talentată doar la tenis de masă. S-a înarmat cu un ac şi o aţă şi a cusut harta României. Bernadette s-a lăudat cu ce a ieşit. „La mulţi ani, România!”, a fost mesajul ei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 VIDEOSantiago Ramos, pole position în Cursa de Formula 3 de la Imola (duminică, 09:30, AntenaPLAY). Sprintul e sâmbătă, de la 11:05 16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” Vezi toate știrile
Citește și