Închide meniul

Anghel Iordănescu râde de adversarele FCSB în lupta pentru titlu: „CFR și Rapid și Craiova îi ajută să iasă campioni”

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2023, 13:59

Reclamă
Anghel Iordănescu râde de adversarele FCSB în lupta pentru titlu: „CFR și Rapid și Craiova îi ajută să iasă campioni

Anghel Iordănescu râde de adversarele FCSB în lupta pentru titlu

Anghel Iordănescu, în timpul unui meci - Hepta

Anghel Iordănescu râde de adversarele FCSB în lupta pentru titlu, CFR Cluj, Rapid şi Universitatea Craiova. Într-o etapă în care roş-albaştrii au pierdut cu Oţelul, 0-2, Rapid a înregistrat doar un egal la Botoşani şi CFR a pierdut la Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele 18 etape disputate în Liga 1, FCSB e pe primul loc, cu 37 de puncte, cu cinci mai multe decât CFR Cluj şi Universitatea Craiova şi la şase lungimi de Rapid.

Anghel Iordănescu râde de adversarele FCSB în lupta pentru titlu

„Sincer, din punctul meu de vedere FCSB în momentul de față are cel mai bun lot. Un lot competitiv, lot cu jucători de valoare, un lot cu jucători la echipa națională, în vizorul echipei naționale.

Din păcate, jocul nu demonstrează sau nu ne arată exact că ar putea să câștige campionatul. Din fericire pentru cei de la FCSB, se pare că și CFR și Rapid și Craiova vor să îi ajute să iasă campioană”, a spus Anghel Iordănescu, citat de fanatik.ro.

Gigi Becali a dat prima lovitură pe piaţa transferurilor

Gigi Becali ia cu asalt titlul şi a dat prima lovitură pe piaţa transferurilor. Patronul FCSB-ului nu a mai stat pe gânduri şi ar fi semnat deja cu un fundaş dreapta de 23 de ani. Nana Antwi este jucătorul care ar urma să joace la vicecampioana României.

Reclamă

Potrivit fanatik.ro, fundaşul ghanez a bătut palma cu Gigi Becali şi urmează să fie anunţat oficial la FCSB pe 1 ianuarie. Jucătorul este legitimat în prezent la FC Urartu şi s-a remarcat chiar împotriva Farului lui Gică Hagi

„E de culoare și este și creștin. Nu vreau să-ți spun eu, păi dar nu e atacant, o să vedeți, da? Are o viteză, e ca viteza luminii. Acum nu vă mai dau semnalmente, după se prinde cineva.

Mai e o echipă în România care l-a vrut și se prinde. Acesta vine în iarnă, d-aia nu pot să vă spun„, declarase Gigi Becali în luna octombrie.

Reclamă 4 / 0/3

Antwi a mai jucat de lungul carierei pentru Young Wise FC, Lori Vanadzor, Lille B şi FC Urartu. În acest sezon a jucat în 21 partide din toate competiţiile şi are 2 goluri şi 3 pase decisive.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
11
mai
22:23
Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus
Vezi toate știrile
Citește și