Închide meniul
Foto

Ea e românca de 33 de ani din Paşcani care i-a înnebunit pe italieni. S-a iubit cu mai multe vedete

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 decembrie 2023, 16:45

Reclamă
Ea e românca de 33 de ani din Paşcani care i-a înnebunit pe italieni. S-a iubit cu mai multe vedete

Ea e românca de 33 de ani din Paşcani care i-a înnebunit pe italieni.

Colaj Instagram

Ea e românca de 33 de ani din Paşcani care i-a înnebunit pe italieni. Andreea Sasu (33 de ani) este un superb fotomodel român care face senzaţie în mai multe show-uri de televiziune din Italia. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO CU ANDREEA SASU)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Sasu a devenit cunoscută şi datorită relaţiilor pe care le-a avut de-a lungul timpului. Andreea Sasu s-a iubit cu Philipp Plein, un celebru creator de modă. De asemenea, Andreea Sasu a avut o scurtă relaţie şi cu pilotul din Moto GP, Andrea Ianone.

Ea e românca de 33 de ani din Paşcani care i-a înnebunit pe italieni

Ulteriror, conform presei din Italia, Andreea a avut o relaţie cu cu Riccardo Saponara, mijlocaşul celor de la Hellas Verona.

Conform celor de la rotalianul.ro, Andreea s-a mutat la Milano încă de la vârsta de 20 de ani. Andreea Sasu a colaborat, de-a lungul timpului, cu mai multe case de modă. Într-un interviu acordat în trecut, Andreea Sasu mărturisea că încă din copilărie visa să devină fotomodel. Pe lângă modă, Andreea este pasionată şi de sport. Mai mult, conform sursei citatea, Andrea practică kickboxing.

”Ajunsă în Italia, chiar dacă făceam parte dintr-o agenţie de modă, la început a fost foarte greu. Am mers pe ideea că aşa păţeşte toată lumea care vrea să se realizeze.

Reclamă

Nu aveam bani şi pentru a te prezenta la castinguri aveai nevoie să fii tot timpul aranjată, îmbrăcată bine plus alte cheltuieli: tren, metrou, mâncare. Era ca la loterie. Din sute de fete, reprezentanţii evenimentului alegeau, după anumite criterii, puţin peste 20. Aşa că dacă aveai noroc să fii aleasă, îţi scoteai cheltuiala, dacă nu, rămâneai fără bani. Şi tot aşa, aproape doi ani de zile”, povestea românca, în urmă cu câțiva ani, începuturile sale în Peninsulă.

Andreea Sasu a început Facultatea de Marketing și Publicitate, însă a abandonat studiile în momentul în care s-a mutat la Milano pentru a urma o carieră strălucitoare în modă. Andreea Sasu este implictaă, în prezent, în proiecte de televiziune în Italia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa Vezi toate știrile
Citește și