Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă e prima mare iubire a lui Daniel Pancu. Cum a despărţit-o destinul de bărbatul iubit

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 decembrie 2023, 18:30

Reclamă
Cât de frumoasă e prima mare iubire a lui Daniel Pancu. Cum a despărţit-o destinul de bărbatul iubit

Mihaela este fosta soţie a lui Daniel Pancu

Colaj Instagram

Cât de frumoasă e prima mare iubire a lui Daniel Pancu. Este vorba de Mihaela, prima soţie a actualului selecţioner al naţionalei de tineret a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu şi Mihaela Stanciu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 22 de ani. Cei doi au decis să divorţeze, însă au rămas în relaţii foarte bune de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

Cât de frumoasă e prima mare iubire a lui Daniel Pancu

Mihaela Stanciu este sora fostului coleg al lui Daniel Pancu de la Rapid, Nicolae Stanciu. Mihaela este profesoară, iar fiecare apariţie este o lecţie de eleganţă şi rafinament. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU FOSTA SOŢIE A LUI DANIEL PANCU)

Într-una dintre rarele sale apariţii, Mihaela Stanciu a vorbit despre despărţirea de bărbatul pe care l-a iubit enorm. „E treaba lui că și-a refăcut viața. Primul an de după divorț a fost unul de acomodare. Apoi m-am speriat de ce bărbați sunt pe piață. Am fost și sunt abordată de tineri în jurul vârstei de 30 de ani”, spunea Mihaela Stanciu pentru playsport.ro.

Mihaela Stanciu a vorbit şi despre motivele care au dus la divorţul de Daniel Pancu.

Reclamă

„Am fost împreună fix 22 de ani. După atâția ani de căsnicie, nu are cum să te despartă o amantă. Dacă au existat sau nu infidelități, peste asta treci într-o căsnicie de durată . Nu am divorțat pentru că Daniel mă înșela. Punctele noastre de vedere, părerile noastre asupra mai multor aspecte nu mai aveau nimic în comun.

Căsnicia nu mai mergea. Copiii cred că nici acum nu realizează prea bine că noi am divorțat. Ei erau obișnuiți cu absența lui Daniel, care era mai mult plecat, prin cantonamente, încă de când s-au născut. Păi ce să vă zic, Daniel nu a apucat să schimbe niciodată vreun scutec. Asta era meseria lui. Și, la fel de rar îl văd și acum”, a mai Mihaela Stanciu.

Chiar dacă s-au iubit enorm, destinul a făcut ca cei doi să se despartă. După divorţul de Mihaela, Daniel Pancu s-a căsătorit cu Andra Teodorescu, cu care a avut o relaţie şi în tinereţe. Destinul a făcut ca aceştia să se căsătorească şi să formeze, în acest moment, un cuplu model. (VEZI ÎN GALERIA FOTO ŞI IMAGINI CU ACTUALA SOŢIE A LUI DANIEL)

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și