Închide meniul
Foto

Brigada lui Istvan Kovacs, fază incredibilă. Gol validat după ce fanionul a fost ridicat, iar o parte din jucători s-au oprit

Alex Ioniță Publicat: 13 decembrie 2023, 23:43

Reclamă
Brigada lui Istvan Kovacs, fază incredibilă. Gol validat după ce fanionul a fost ridicat, iar o parte din jucători s-au oprit

Brigada lui Istvan Kovacs, fază incredibilă

Faza incredibilă cauzată de brigada lui Istvan Kovacs / Captură Digisport.

Brigada lui Istvan Kovacs, fază incredibilă. Grupul condus de centralul din Carei a fost delegat la partida dintre FC Porto și Șahtior, din ultima etapă a grupelor UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acestei partide, brigada lui Kovacs a fost protagonista unei faze uluitoare. Jucătorii celor de la FC Porto au protestat vehement, iar decizia acestora a modificat total soarta partidei, din prima repriză.

Brigada lui Istvan Kovacs, fază incredibilă. Ce s-a întâmplat în FC Porto – Șahtior

În minutul 29 al partidei dintre FC Porto și Șahtior Donețk, la scorul de 1-0, brigada condusă de Istvan Kovacs a făcut o gafă uluitoare, care ar fi putut schimba total soarta acestei partide.

Vasile Marinescu, unul dintre tușierii din această brigadă, a semnalizat un ofsaid la o acțiune a echipei din Ucraina. O parte din jucătorii de la FC Porto s-au oprit atunci când au văzut fanionul, dar Istvan Kovacs a lăsat jocul să curgă.

La capătul acelei faze, jucătorii de la Șahtior au restabilit egalitatea, prin reușita lui Sikan, care a înscris cu poarta goală, după ce a primit o pasă de senzație din bandă, în interiorul careului (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

Reclamă

Jucătorul echipei din Ucraina nu s-a bucurat, având în vedere faptul că a văzut semnalizarea de la margine. A intervenit totuși arbitrajul video, care a validat reușita lui Sikan, iar tabela arăta scorul de 1-1.

După această fază, cei de la FC Porto, dar și presa lusitană, au reacționat foarte dur. Iată o parte dintre aceste reacții:

”Echipa lui Porto nu a trecut peste eroarea comisă de arbitri care a dus la golul marcat de Șahtior Donețk”, a spus antrenorul lusitan Daniel Sousa, potrivit zerozero.pt.

Reclamă 4 / 0/3

”Sikan a înscris golul ucrainenilor, care a fost contestat de echipa portugheză. Restabilirea egalității a fost validată, în ciuda unui val de fluierături de pe stadion aduse arbitrajului”, au scris și cei de la abola.pt.

Kylian Mbappe, ratarea sezonului în Liga Campionilor

Kylian Mbappe a avut ratarea sezonului în Liga Campionilor. Starul lui PSG a trecut de portarul Borussiei Dortmund şi a trimis mingea spre poarta goală.

În minutul 17, Kylian Mbappe a primit o pasă în adâncime de la Marquinhos. Starul francez a preluat perfect, a trecut în viteză de Kobel şi a trimis mingea spre poarta goală.

Mingea se îndrepta spre plasa celor de la Dortmund, însă Niklas Sule a apărut de nicăieri şi a respins incredibil de pe linia porţii. Imediat, Mbappe şi-a pus mâinile în cap. (VEZI AICI IMAGINILE INCREDIBILE).

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și