Închide meniul
Foto

Bernie Szocs a devenit Barbie! Şedinţă foto de senzaţie cu campioana de la tenis de masă: „M-am simţit foarte frumoasă”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 decembrie 2023, 21:32

Reclamă
Bernie Szocs a devenit Barbie! Şedinţă foto de senzaţie cu campioana de la tenis de masă: „M-am simţit foarte frumoasă”

Bernie Szocs a devenit Barbie!

Bernadette Szocs, şedinţă foto spectaculoasă / Magazin Olimpic

Frumoasa de la tenis de masă, Bernie Szocs, a pozat în Barbie! Îmbrăcată într-o rochie roz, jucătoarea momentului în România a jonglat cu globuleţele din pomul de iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În rochie de prinţesă, dar cu paleta de tenis în mână, Bernadette Szocs s-a simţit în largul ei la şedinţa foto. Ea a pozat de sărbători pentru revista Magazin Olimpic.

Bernie Szocs a devenit Barbie!

Da, m-am simţit Barbie şi foarte frumoasă! Şi într-o culoare, care este culoarea mea preferată. Mi-a plăcut ideea şi sunt foarte fericită şi mândră că o să fiu pe coperta revistei„, a declarat Bernadette Szocs în exclusivitate pentru AntenaSport.

Bernadette s-a distrat de minune la şedinta foto, unde a jonglat cu globuleţele din brad.

(Te vezi şi model în viitor?) M-am văzut de când am fost mică, dar niciodată nu mi-a mai trecut prin gând să fac altceva decât ceea ce iubesc, sportul, tenisul de masă„, a afirmat Bernie.

Reclamă

La anul, Bernadette speră să pună o medalie olimpică în bradul de acasă.

Crăciun Fericit şi un an nou cât mai bun!„, a fost mesajul pe care l-a transmis fanilor campioana noastră.

Bernadette Szocs – Chen Xingtong 2-3, în AntenaPLAY

Bernadette Szocs s-a întors acasă după ce a lupta, în această lună, într-o competiţie de senzaţie. Din păcate, românca a fost eliminată de chinezoaica Chen Xingtong în optimile de finală ale Turneului Campioanelor la tenis de masă 2023, competiţie care a putut fi urmărită exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Aflată în premieră în la această competiţie, Szocs a luptat eroic împotriva ocupantei locului 6 din clasamentul mondial. Din păcate, a cedat în set decisiv şi a ratat calificarea în sferturile de finală.

Bernadette Szocs a reuşit câteva forehand-uri extraordinare în primul set contra lui Chen Xingtong. A ratat şansa de a urca în TOP 10.

Sunt foarte fericită pentru că este celălalt vis al meu, care s-a îndeplinit. Este un sentiment foarte plăcut şi sunt mândră că sunt în TOP 16 mondial. Următorul vis este să ajung între primele 5 din lume, nu este departe. Lupt pentru ca visele mele să devină realitate: Jocurile Olimpice şi TOP 5 mondial!”, a declarat Szocs, pentru site-ul oficial al Federaţiei Internaţionale, înainte să lupte la Turneul Campioanelor.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semnează în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe Vezi toate știrile
Citește și