Închide meniul
Foto

Suma uriaşă pe care Elena, soţia lui Ianis Hagi, a plătit-o pentru rochia de la cununia civilă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 decembrie 2023, 19:38 / Actualizat: 3 ianuarie 2024, 19:08

Reclamă
Suma uriaşă pe care Elena, soţia lui Ianis Hagi, a plătit-o pentru rochia de la cununia civilă

Suma uriaşă pe care Elena, soţia lui Ianis Hagi, a plătit-o pentru rochia de la cununia civilă

Suma uriaşă pe care Elena, soţia lui Ianis Hagi, a plătit-o pentru rochia de la cununia civilă. Elena şi Ianis Hagi au făcut cununia civilă în prima zi de Crăciun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elena, soţia lui Ianis Hagi, a atras toate privirile la mega-petrecerea cu 400 de persoane. Superba Elena a purtat o rochie roşie, care i-a pus în evidenţă eleganţa şi rafinamentul. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Suma uriaşă pe care Elena, soţia lui Ianis Hagi, a plătit-o pentru rochia de la cununia civilă

Astfel, conform cancan.ro, Elena a plătit 10.000 de euro pentru superba sa rochie.

Prima reacţie a lui Ianis Hagi, după ce s-a cununat cu Elena Tănase

Discursul lui Ianis Hagi, după ce s-a cununat cu Elena Tănase. Internaționalul român care evoluează la Deportivo Alaves sub formă de împrumut de la Rangers a făcut cununia civilă cu Elena Tănase chiar în prima zi de Crăciun.

La petrecere participă 400 de invitați, printre care Gigi Becali, Gică Popescu sau părinții Simonei Halep.

Reclamă

Ianis Hagi a vorbit despre realizările sale din 2023, revenirea după accidentare, mutarea în Spania și calificarea la EURO 2024 cu naționala României, dar și evenimentul important din viața personală.

„E o zi specială, așa a vrut Dumnezeu, să fie cununia civilă în prima zi de Crăciun. O să fie o zi de care o să ne aducem mereu aminte. Suntem fericiți, avem două familii care ne respectă, ne susțin necondiționat, ne iubesc și noi la rândul nostru îi iubim și îi respectăm și suntem fericiți că am făcut acest pas important în viața noastră.

Vreau să le mulțumim tuturor, pe 25 decembrie, prima zi de Crăciun, că sunt alături de noi și sper să se distreze.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru 2024, să fie toată lumea sănătoasă. Eu sper să fiu tot așa sănătos, familia, putere de muncă și, cum am zis să fim sănătoși. Atâta timp cât ești sănătos, ai putere de muncă și poți să îți realizezi obiectivele, a declarat Ianis Hagi, pentru Antena Sport.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Gol anulat cu VAR pentru oaspeţi! Duel „încins” pentru Liga 1! 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și