Închide meniul
Video

Sărbători de vis în Bucovina pentru sportivii români! „În Ardeal şi-n Bucovina are Dumnezeu grădina”

Antena Sport Publicat: 30 decembrie 2023, 21:44

Reclamă

Sărbători de vis în Bucovina pentru sportivii români

Sărbători de vis în Bucovina pentru sportivii români - Antena Sport

Sportivii români au parte de sărbători de vis în Bucovina. Datinile şi costumele tradiţionale sunt mândria locului

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Feciori frumoşi, mă! Uite ce frumoşi sunt! Bravo! Se cunoaşte că sunt de la noi! Dupa cămeşi”.

Sărbători de vis în Bucovina pentru sportivii români

Olimpicii de la canotaj au fost primiţi cu pâine si sare, acasă, la Frasin, lângă Gura Humorului. Şi cu multe colinde. „În Ardeal şi-n Bucovina are Dumnezeu grădina”.

Crăciun şi Revelion de basm în Bucovina pentru canotorii de aur ai României. Aici tradiţiile sunt intacte!

Vedem cum au petrecut sărbătorile sportivii din Bucovina, în frunte cu soţii Cozmiuc şi Lehaci, la ştirile AntenaSport din prima zi a anului nou.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a plecat de la Farul! Anunţul oficial făcut 17:09 Leeds – Southampton, finala play-off-ului de promovare în Premier League, live în AntenaPLAY 16:59 „Rugați-vă sa aibă ofertă Charalambous!” Gigi Becali, avertisment pentru Nicolae Dică: „Vezi că poate nu te mai iau la FCSB” 16:56 Gareth Southgate a anunţat lotul preliminar al Angliei pentru EURO 2024! Starurile care lipsesc de pe listă 16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat Vezi toate știrile
Citește și