Închide meniul

România, victorie clară cu Argentina cu câteva zile înainte de Campionatul European de handbal masculin

Publicat: 5 ianuarie 2024, 20:34

Reclamă
România, victorie clară cu Argentina cu câteva zile înainte de Campionatul European de handbal masculin

România, victorie clară cu Argentina cu câteva zile înainte de Campionatul European de handbal masculin

Profimedia

România, victorie clară cu Argentina cu câteva zile înainte de Campionatul European de handbal masculin. Naţionala de handbal masculin a României a învins, vineri, reprezentativa Argentinei, scor 30-23 (15-11), în al doilea meci de la turneul amical Yellow Cup. În 12 ianuarie, tricolorii debutează la Campionatul European, la care s-au calificat după 28 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul amical de la Winterthur, tricolorii au cedat în faţa Elveţiei, scor 31-37, iar sâmbătă vor juca ultima partidă, cu Bosnia-Herţegovina.

România, victorie clară cu Argentina

În pregătire pentru participarea la CE din Germania, România a mai jucat meciuri amicale, după cum urmează: 28-38 cu Muntenegru, 21-40 cu Franţa, 31-27 cu Grecia şi 31-25 cu Georgia, ultimele două la Trofeul Carpaţi, pe care l-a câştigat, scrie news.ro.

Naţionala va pleca în Germania, în 8 ianuarie, urmând a evolua în grupa B a Campionatului European, cu Austria (12 ianuarie), cu Spania (14 ianuarie) şi cu Croaţia (16 ianuarie). Primele două clasate se vor califica în grupele principale.

Turneul final al CE2024 va avea loc între 10-28 ianuarie, în şase oraşe din Germania, cu meciul de deschidere Germania – Elveţia, la Düsseldorf, şi finalele la Koln.

Reclamă
Naţionala României a participat ultima dată la un turneu final de Campionat European la ediţia din 1996, când s-a clasat pe locul 9 din 12 echipe participante. Titlul european a fost câştigat în 2022 de Suedia.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 16:19 Kazahstan – Suedia (17:20) și Canada – Norvegia (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Continuă spectacolul la CM de hochei 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” Vezi toate știrile
Citește și