Închide meniul
VIDEO

Darko Velkovski a fost prezentat oficial de Dinamo! Primele imagini cu fundașul de 1,8 milioane de euro, în tricoul „câinilor”

Alex Ioniță Publicat: 6 ianuarie 2024, 17:55

Reclamă
Darko Velkovski a fost prezentat oficial de Dinamo! Primele imagini cu fundașul de 1,8 milioane de euro, în tricoul câinilor”

Darko Velkovski a fost prezentat oficial de Dinamo

Darko Velkovski / Facebook Dinamo

Darko Velkovski a fost prezentat oficial de Dinamo! Reprezentanții grupării din Ștefan cel Mare au făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii” au dat o adevărată lovitură pe piața transferurilor, odată cu aducerea fundașului din Macedonia de Nord. În momentul de față, acesta este cotat la suma de 1,8 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Darko Velkovski a fost prezentat oficial de Dinamo! Imagini din cantonamentul „câinilor”.

În decursul zilei de sâmbătă, oficialii grupării pregătite de Zeljko Kopic au anunțat, prin intermediul rețelelor de socizalizare, faptul că fundașul nord-macedonean a ajuns în cantonamentul formației din Ștefan cel Mare, care se pregătește în Turcia.

Alături de fotografia respectivă, reprezentanții câinilor au notat: „Bine ai venit, Darko!”.

Totodată, tot prin intermediul rețelelor de socializare, au apărut imagini cu jucătorul cotat la 1,8 milioane de euro, de la antrenamentul formației. Acesta a fost surprins efectuând o alergare ușoară. (VEZI AICI IMAGINI CU DARKO VELKOVSKI, DE LA ANTRENAMENTUL LUI DINAMO).

Reclamă

În cariera sa, fundașul de 28 de ani a jucat pentru: MGjP, Rabotnicki, Vardar Skopje, HNK Rijeka și Al-Ettifaq. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2022, în timp ce era legitimat la formația din Arabia Saudită, care a fost menționată anterior. La momentul respectiv valora suma de 2,3 milioane de euro.

Avertismentul transmis de Zeljko Kopic după ce Dinamo a reuşit primul transfer al iernii!

Dinamo a reuşit primul transfer al iernii, obţinând semnătura lui Darko Velkovski (28 de ani), internaţional al Macedoniei de Nord. Antrenorul croat al „câinilor” a atras însă atenţia că Velkovski nu e încă pregătit. Iată avertismentul transmis de Zeljko Kopic.

„Roş-albii” au dat o lovitură importantă, prin aducerea unui jucător cotat de site-ul transfermarkt.com la 1.8 milioane de euro. Problema este că Velkovski nu a mai jucat din vara anului trecut, atunci când şi-a reziliat contractul cu gruparea saudită Al-Ettifaq.

Reclamă 4 / 0/3

”Darko este un jucător care a câștigat șapte trofee în cariera sa și a jucat de 48 de ori pentru echipa sa națională. Îl cunosc foarte bine din vremea când a jucat la Rijeka cu care a câștigat de două ori Cupa Croației.

La 28 de ani, este în perioada ideală, de asemenea, este un mare profesionist și un jucător de echipă cu o personalitate puternică.

Cert este că îi va lua ceva timp să se adapteze la echipă și să ajungă la starea optimă, dar cred că prin calitatea lui va ajuta echipa în atingerea obiectivelor stabilite. Sunt foarte mulțumit de semnarea lui la Dinamo”, a declarat Zeljko Kopic pentru iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 15:15 LIVE VIDEOSprintul din Formula 2 de la Imola e ACUM în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică, la ora 11:00 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și