Închide meniul
Foto

„Am trăit în sărăcie, cu 3.000 de euro pe lună!”. În ce a investit familia omului de afaceri peste 50 de milioane de euro

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2024, 9:56 / Actualizat: 7 ianuarie 2024, 11:03

Reclamă
„Am trăit în sărăcie, cu 3.000 de euro pe lună!”. În ce a investit familia omului de afaceri peste 50 de milioane de euro

"Am trăit în sărăcie, cu 3.000 de euro pe lună!".

Adrian Mititelu Jr

„Am trăit în sărăcie, cu 3.000 de euro pe lună!”. Adrian Mititelu Jr surprindea în urmă cu un an şi jumătate cu această declaraţie, făcută despre familia sa care are o avere considerabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă în 2011, Mititelu, cel poreclit „Prinţişorul Craiovei”, susţine că s-a confruntat cu asemenea probleme, fiul patronului de la FC U Craiova dezvăluia şi câţi bani a băgat tatăl său în echipă: peste 50 de milioane de euro.

„Am trăit în sărăcie, cu 3.000 de euro pe lună!”. În ce a investit familia omului de afaceri peste 50 de milioane de euro

”Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea am trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru Fiţă cu Adiţă.

Adrian Mititelu pregăteşte un transfer de 6 milioane de euro

Perioada „grea” a familiei Mititelu a trecut şi acum aceasta face din nou bani din fotbal. La finalul lui 2023, a apărut informaţia că oltenii se pregătesc să vândă un jucător pentru 6 milioane de euro.

Reclamă

Adrian Mititelu i-a fixat o clauză de reziliere de 6 milioane de euro atacantului de 21 de ani, cu o cotă de piaţă de doar 150.000 de euro. Asta după ce echipe din Europa au început deja să se intereseze de jucătorul României U21.

Mititelu nu ia în calcul o despărţire de Blănuţă în această iarnă, iar, dacă transferul se va face la finalul sezonului, va fi parafat doar pentru suma amintită mai sus.

Blănuţă şi-a trecut în cont 4 goluri şi o pasă decisivă în cele 16 partide adunate în toate competiţiile acestui sezon în tricoul alb-albatru al oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus 22:15 Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul cu CFR Cluj: „Gâlcă să spună adevărul! Făceam schimbările din puşcărie” 22:00 FCSB – CFR Cluj 0-1! Otele, gol superb sub privirile lui Gigi Becali! Campioana primeşte trofeul! Sărbătoare pe Arena Naţională 21:54 VIDEOValentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Sezon spectaculos pentru Mihăila şi Dennis Man 21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma 21:10 LIVE VIDEOMK Dons – Crawley Town e ACUM, în AntenaPLAY. Crewe îşi aşteaptă adversara în barajul de promovare în League One 21:01 LIVE VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania sunt ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 20:57 VideoGigi Becali, show total la Arena Naţională: „Petrescu e mizilic pentru mine. Să vină Lucescu. Vreau să jucăm cu Manchester City” 20:40 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă despre discuţia cu Dan Şucu: „Un telefon scurt, 30 de secunde! S-a terminat totul!” Vezi toate știrile
Citește și