Închide meniul
Foto

Ce studii are fiul „secret” al lui Leonard Doroftei. Fratele său mai mare este milionar, iar sora sa arată uimitor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 ianuarie 2024, 19:02

Reclamă
Ce studii are fiul „secret” al lui Leonard Doroftei. Fratele său mai mare este milionar, iar sora sa arată uimitor

Soţia lui Leonard Doroftei, dezvăluiri rare despre soţul său

Leonard Doroftei şi soţia lui / Facebook

Ce studii are fiul „secret” al lui Leonard Doroftei, fostul mare campion român la box. Leonard Doroftei si Monica, superba sa soţie, au împreună 3 copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vanessa, Alexandru şi Adrian sunt cei 3 copii ai lui Leonard Doroftei. Vanessa, care este de o frumuseţe uimitoare, este o prezenţă activă pe reţelele de socializare. Şi fratele cel mai mare, Adrian, a apărut în lumina reflectoarelor, mai ales că la doar 26 de ani este milionar.

Ce studii are fiul „secret” al lui Leonard Doroftei

Alexandru, fiul cel mic al lui Leornard, este o persoană mai discretă. Deşi a fost implicat şi într-un accident, Alexandru Doroftei a rămas o persoană discretă.
Într-un interviu acordat în trecut, Leonard Doroftei a dat detalii despre fiul său cel mic. Astfel, acesta a absolvit Facultatea de Fizică Atomică din București. Alexandru este stabilit şi el în Montreal şi lucrează în domeniul IT. (VEZI IMAGINI FABULOASE CU FAMILIA LUI LEONARD DOROFTEI)

Ce a putut face fiul milionar al lui Leonard Doroftei după ce s-a gândit la oamenii din România care „abia îşi permit să mănânce”

Fiul milionar al lui Leonard Doroftei a arătat că are mentalitatea de campion a tatălui său. Adrian Doroftei a renunţat să îşi cumpere o maşină în valoare de câteva sute de mii de euro. Aflat în Canada, el s-a gândit la oamenii din România care au mari probleme financiare.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept.

Reclamă

Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă”, spunea cu un an în urmă fiul lui Doroftei, ajuns la 26 de ani.

Leonard Doroftei, umilit şi numit cerşetor de români

Plecarea lui Doroftei din România a venit după episodul cu pub-ul din Ploieşti, unde fostul pugilist a investit sume mari de bani, spaţiul fiind al Primăriei din Ploieşti.

Apoi, după 10 ani, a primit notificare de evacuare. Fostul mare campion a luat atunci decizia radicală de a părăsi România pentru Canada. Atunci, el dezvăluia că era numit „cerşetor” de către românii săi.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu am cerut ceva. Primăria mi-a oferit, asta a fost durerea mea, mi-a dat, apoi mi-a luat, mi-am băgat banii acolo și apoi au dispărut. M-am trezit cu nea Titi ( – antrenorul Titi Tudor) acasă și mi-a spus să mergem la Primărie. A vorbit cu primarul și i-a cerut acestuia o afacere.

Mi-au dat acel spațiu pentru 25 de ani. După 10 ani am primit notificare să-l evacuez pentru că au pus bulina roșie pe clădire. Acolo au fost ultimii mei bani. Nici casa nu am terminat-o, iar proiectantul a cerut de zece ori mai mult decât a spus inițial. Cine vrea să înțeleagă bine, cine nu, să fie sănătos”, spunea Doroftei, în trecut.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și