Închide meniul
Video

Cât de frumoasă e sora lui Florin Tănase! Cristina e medic stomatolog, iar fosta vedetă a FCSB-ului a fost pacientul ei!

Publicat: 10 ianuarie 2024, 21:54 / Actualizat: 14 ianuarie 2024, 17:36

Reclamă

Cât de frumoasă e sora lui Florin Tănase

Cristina Tănase / captura AntenaSport

Cât de frumoasă e sora lui Florin Tănase! Fostul golgheter de la FCSB, Florin Tănase, îşi pregăteste zâmbetul… pentru golurile de la EURO 2024. Sora sa se ocupă de tot. Are clinica ei de stomatologie. Toţi fotbaliştii lui Iordănescu pot trece pe aici înainte de EURO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a mers să îşi facă dinţii mai frumoși la sora lui, care şi-a deschis clinica într-o zonă de lux din Bucureşti.

Cât de frumoasă e sora lui Florin Tănase! Cristina Tănase i-a făcut un zâmbet de EURO lui Florin Tănase!

(n.r: Îi faci un zâmbet de EURO?) Exact… vara asta trebuie să zâmbească potrivit și frumos”, a declarat Cristina Tănase pentru AntenaSport.

(n.r: Mi-a zis că o să vă facă un zâmbet pentru EURO) Da, eu sunt deja aici, mie clar o să îmi facă”, ne-a declarat Florin Tănase.

Pe scaun, Tănase a fost unul dintre cei mai cuminţi pacienţi, pentru sora lui.

Reclamă

Trebuie să mai vin de vreo 10 ori ca să am zâmbet frumos”, a spus Florin Tănase.

Sora lui Tănase îi invită pe toţi jucătorii naţionalei la clinica ei de stomatologie

(n.r: Te gândeai tu că o să ajungi să-i faci dinții lui frate-tu?) Nuu. Când eram mici se spăla juma de oră pe dinți”, a mărturisit sora lui Florin Tănase.

Fotbaliştii şi jucătorii de tenis sunt printre clienţii fideli ai Cristinei. Ea îi aşteaptă pe toţi colegii lui Tănase la clinică, înainte de EURO.

Reclamă 4 / 0/3

Aștept toată echipa să le fac zâmbete de EURO”, a spus Cristina Tănase.

Îi invit să vină, pentru că este o clinică cu aparatură de ultimă generație”, le-a transmis Florin Tănase colegilor săi de la naţională.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român Vezi toate știrile
Citește și