Închide meniul
Video

Împreună sunt o forţă! CRBL şi soţia lui, Elena, şi-au făcut sală acasă. Promit spectacol la Power Couple, show-ul de pe Antena 1

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2024, 20:59 / Actualizat: 24 ianuarie 2024, 20:03

Reclamă

CRBL şi soţia lui, Elena, şi-au făcut sală acasă

CRBL şi Elena / AntenaSport

Împreună sunt o forţă! CRBL şi soţia lui, Elena, şi-au făcut sală acasă! A picat la fix, cât să se potrivească cu vorba din popor: ‘De luni mă apuc!‘. 1 ianuarie a fost într-o zi de luni, numai bine pentru CRBL să se apuce serios de sport. Cântăreţul şi-a făcut sală acasă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CRBL îşi umple ziua cu antrenamente şi deja a dat jos 5 kilograme de la începutul anului până acum.

Împreună sunt o forţă! CRBL şi soţia lui, Elena, şi-au făcut sală acasă

Mi-am făcut sală acasă, am început sportul serios la 01.01.2024, adică luni! Ştii că se zice că de luni mă apuc!„, a precizat CRBL pentru AntenaSport.

Fost coleg de liceu cu Adi Mutu, el e pasionat şi de motoare. Soţia Elena ar vrea să le lase, mai ales că în vară a făcut accident şi a ajuns la spital.

Nu prea îl susţin cu motoarele… pot să vă mint că îl susţin„, a glumit Elena.

Reclamă

Mie îmi place pe motor foarte mult! Abia aştept să vină căldura şi să uit de maşină, punct! Nu pot cu viteza eu!„, a reacţionat CRBL.

Măcar la asta să mulţumesc, că nu e cu viteza!„, a fost răspunsul Elenei.

Căsătoriţi de 16 ani, cei doi sunt un cuplu tare şi la Power Couple, show-ul care începe pe 5 februarie la Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3

Noi suntem power couple până să plecăm în emisiune”, a transmis soţia lui CRBL.

Cred că după noi şi-au luat titlul emisiunii„, a completat-o starul din România.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj Vezi toate știrile
Citește și