Închide meniul
Foto

Gestul făcut de Elias Charalambous, imediat după ce Florinel Coman a marcat în Universitatea Craiova – FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 ianuarie 2024, 21:43

Reclamă
Gestul făcut de Elias Charalambous, imediat după ce Florinel Coman a marcat în Universitatea Craiova – FCSB

Gestul făcut de Elias Charalambous, imediat după ce Florinel Coman a marcat în Universitatea Craiova - FCSB

Colaj Orangesport

Gestul făcut de Elias Charalambous, imediat după ce Florinel Coman a marcat în Universitatea Craiova – FCSB. Coman a marcat al 10-lea gol din acest sezon al Ligii 1, după ce s-a distrat cu toată apărarea Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a marcat al doilea gol al celor de la FCSB din derby-ul cu Universitatea Craiova, la capătul unui contraatac perfect. Alexandru Băluţă, cel mai înjurat jucător de pe Ion Oblemenco, a dat pasa decisivă.

Gestul făcut de Elias Charalambous, imediat după ce Florinel Coman a marcat în Universitatea Craiova – FCSB

Iediat după ce Florinel Coman a marcat, Elias Charalambous a fost surprins de camarele TV în timp ce săruta o iconiţă. De altfel, şi Florinel Coman şi-a făcut o cruce după ce s-a bucurat în faţa fanilor.

Verdictul specialistului la faza la care FCSB a primit penalty cu Universitatea Craiova

Verdictul specialistului la faza la care FCSB a primit penalty cu Universitatea Craiova. Marius Avram a dat verdictul la faza la care Marcel Bîrsan a acordat penalty. Marius Avram e de părere că a fost decizia corectă a fost cea de a acorda penalty pentru cei de la FCSB. Darius Olaru a transformat lovitura de pedeapsă şi a ajuns la 14 goluri marcate în acest sezon.

„Vorbim despre jucarea mingii cu mâna. Atinge în mod deliberat mingea cu mâna, prin mişcarea către mingea. Prin acea mişcare de sus în joc loveşte mingea cu braţul. Aici se referă la faptul că mâna loveşte mingea. El coboară braţul şi loveşte mingea. La aceasta se referă în mod deliberat. Este suficinent pentru arbitru să vadă mişcarea de sus în jos. Decizia corectă este cea luată de arbitru şi anume, lovitură de la 11 metri„, a pus Marius Avram la digisport.ro.

Reclamă

Decizie grea pentru Marcel Bîrsan în prelungirile primei reprize ale derby-ului Universitatea Craiova – FCSB! Zajkov a atins mingea cu mâna în careu, iar Bîrsan a mers să vadă faza pe ecran, după consultarea cu arbitrii din camera VAR.

După ce a urmărit faza pe ecranul de lângă gazon, Marcel Bîrsan a arătat punctul cu var. Darius Olaru a transformat fără probleme penalty-ul, iar „roş-albaştrii” au intrat la cabine în avantaj. Marcel Bîrsan a avut nevoie de mai multe minute până să ia decizia şi să arate punctul cu var.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 NEWS ALERTAnunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu Vezi toate știrile
Citește și