Închide meniul

Mugurel Buga, revenire de senzaţie în fotbalul românesc! Fostul atacant al Rapidului a fost prezentat oficial

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 ianuarie 2024, 17:19

Reclamă
Mugurel Buga, revenire de senzaţie în fotbalul românesc! Fostul atacant al Rapidului a fost prezentat oficial

Mugurel Buga, revenire de senzaţie în fotbalul românesc!

Gabriel Tamaş Instagram

Mugurel Buga a avut o revenire de senzaţie în fotbalul românesc. „Pele” Buga a semnat şi a fost prezentat oficial de noua echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mugurel Buga a semnat cu SR Brașov, echipă din Liga 3, şi va ocupa funcţia de director sportiv. Fostul atacant al Rapidului, care a reuşit un gol fabulos cu Hamburg, a explicat motivele pentru care a decis să se alăture echipei din Liga 3.

Mugurel Buga, revenire de senzaţie în fotbalul românesc

„Mă bucur că m-am alăturat acestui proiect și chiar dacă este un moment greu cu siguranță îl vom depăși. Obiectivul până la vară este salvarea de la retrogradare, iar anul viitor promovarea fără doar și poate. În această perioadă vom incerca să ne întărim, să facem un lot mai puternic pentru a avea rezultate cât mai bune.

Știu că nu va fi ușor dar ce mai este ușor în viața în ziua azi. Brașovul are nevoie de o echipă care să-l reprezinte la nivelul ligii 1 și de ce nu, acesta poate fi un punct de plecare. Avem nevoie de pași mici dar siguri, vorbe mai puține și fapte mai multe”, a spus Mugurel Buga într-un comunicat remis de clubul braşovean.

La prezentare a fost prezent şi unul din sponsorii echipei, Simon Partridge. Acesta a folosit cuvinte uriaşe la adresa lui Buga.

Reclamă
“Suntem foarte onorați și îi urăm bun venit legendei, Mugurel Buga. Persoane de calitatea sa joacă un rol esențial în efortul nostru de a reconstrui moștenirea SR și de a readuce mareția fotbalului în acest minunat oraș.
Suntem încântați să avem o persoana cu asemenea experiența în echipa noastră în timp ce ducem mai departe acest ideal”, a spus Partridge.

Mugurel Buga are în palmares două Cupe ale României şi o Supercupă, toate câştigate în tricoul Rapidului. În cariera sa, Mugurel Buga a jucat la FC Brașov, Rapid, Skoda Xanthi, AFC Harman și Corona Brașov.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Duel „încins” pentru Liga 1! 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 Vezi toate știrile
Citește și