Închide meniul

Jose Mourinho ar putea prelua una dintre cele mai mari echipe din Europa: „E gata”! A mai avut în trecut discuţii cu campioana

Bogdan Stănescu Publicat: 11 februarie 2024, 16:25

Reclamă
Jose Mourinho ar putea prelua una dintre cele mai mari echipe din Europa: „E gata! A mai avut în trecut discuţii cu campioana

Jose Mourinho ar putea prelua una dintre cele mai mari echipe din Europa

Jose Mourinho, în timpul unui meci la AS Roma/ Profimedia Images

Jose Mourinho ar putea prelua una dintre cele mai mari echipe din Europa. Portughezul ar dori să meargă la Bayern Munchen, susţine publicaţia germană Bild.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mourinho e în prezent fără angajament după ce s-a despărţit de AS Roma. Bayern e la 5 puncte în spatele liderului Bayer Leverkusen, iar conducătorii campioanei Germaniei nu sunt cu siguranţă mulţumiţi de această situaţie.

Jose Mourinho ar putea prelua una dintre cele mai mari echipe din Europa: „E gata”

Am auzit că învață germana. A cochetat cu Bayern în trecut. El e gata”, a anunţat jurnalistul Christian Falk, potrivit Bild.

Etapa trecută, Bayern Munchen a fost învinsă fără drept de apel, cu 3-0, de liderul Bayer Leverkusen, care nu are nicio înfrângere în acest sezon în Bundesliga.

Sezonul trecut, Bayern Munchen a câştigat cu mare noroc titlul în ultima etapă. Înaintea ultimei etape, Borussia avea 2 puncte avans faţă de Bayern Munchen.

Reclamă
Reclamă 4

Borussia a făcut doar 2-2 cu Mainz, în timp ce Bayern Munchen a învins-o cu 2-1 pe Koln în deplasare. Golul victoriei lui Bayern în ultima etapă cu FC Koln a fost marcat de Musiala în minutul 89. Koln egalase scorul în minutul 81.

De partea cealaltă, Borussia a fost condusă cu 2-0 de către Mainz în ultima etapă, a reuşit să egaleze la 2, dar nu a putut înscrie golul victoriei. În prelungirile partidei, Borussia a avut un gol anulat pentru offside.

Fost antrenor la Real Madrid, presa din Spania a scris că Mourinho a fost propus la Barcelona!

Xavi a anunţat că se va despărţi de FC Barcelona la finalul sezonului. Va rămâne, astfel, vacant locul de antrenor al campioanei de anul trecut din LaLiga.

Reclamă

Presa din Spania a anunţat, recent, că agentul Jorge Mendes l-a propus pe Jose Mourinho la Barcelona. Mendes are o relaţie extrem de bună cu Joan Laporta, preşedintele clubul catalan, acesta fiind motivul pentru care i l-a propus pe antrenorul lusitan, ca un posibil înlocuitor al lui Xavi.

Barca e doar pe 3 în LaLiga în acest sezon, la 11 puncte în spatele liderului Real Madrid şi la 6 în spatele locului 2, Girona. Barcelona are un meci mai puţin disputat decât cele două echipe.

Daniele De Rossi l-a înlocuit pe Mourinho pe banca lui AS Roma

Daniele De Rossi, fost mare jucător al lui AS Roma, l-a înlocuit pe Jose Mourinho pe banca echipei romane la data de 30 iunie 2024.

„Suntem încântaţi să îi putem preda responsabilitatea tehnică a AS Roma lui Daniele De Rossi, deoarece credem că leadership-ul şi ambiţia care l-au distins întotdeauna pot fi esenţiale în urmărirea obiectivelor echipei până la finalul sezonului”, au declarat Dan şi Ryan Friedkin, potrivit news.ro.

„Cunoşteam legătura de nezdruncinat care îl uneşte pe Daniele cu clubul, dar entuziasmul cu care a acceptat imediat această provocare pentru următoarele luni ne-a convins şi mai mult de capacitatea sa de a fi un ghid pentru jucători şi un reprezentant mândru al valorilor acestui club. Bine ai venit acasă, Daniele”, menţiona clubul din capitala Italiei într-un comunicat.

De Rossi e născut la Roma şi a crescut în sectorul juvenil al echipei romane. A debutat în prima echipă în 2001 şi s-a impus rapid ca unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:19

„Te dai șmecher?” Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a vrut titular la FCSB, în meciul cu Oțelul: „Nu am făcut eu asta!”

9:02

„Am câștigat meritat!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: „Mă încântă”

8:55

Greşeală catastrofală făcută de organizatorii Jocurilor Olimpice 2024. Comitetul Olimpic şi-a cerut imediat scuze

8:36

FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

8:16

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

8:13

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul: „Îmi vine și mie să râd!”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și