Închide meniul

Secretul lui Ion Ţiriac: ce nu mănâncă niciodată miliardarul român pentru a se menţine într-o formă impecabilă, la 84 de ani

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2024, 9:10

Reclamă
Secretul lui Ion Ţiriac: ce nu mănâncă niciodată miliardarul român pentru a se menţine într-o formă impecabilă, la 84 de ani

Secretul lui Ion Ţiriac: ce nu mănâncă niciodată miliardarul român pentru a se menţine într-o formă impecabilă, la 84 de ani

Ion Ţiriac, în timpul unui eveniment - Hepta

Secretul lui Ion Ţiriac a fost dezvăluit chiar de verişoara acestuia. Mariana Stanciu a vorbit în trecut despre modul în care miliardarul român se menţine într-o formă impecabilă, chiar dacă a ajuns între timp la 84 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ţiriac nu mănâncă niciodată măncare grasă. Asta pentru a avea grijă de sănătate, dar şi pentru a fi în formă, chiar dacă a ajuns la 84 de ani.

Secretul lui Ion Ţiriac: ce nu mănâncă niciodată miliardarul român pentru a se menţine într-o formă impecabilă

„Ion ar mânca el şi un pic mai gras, ca pe vremuri, dar n-are ce face şi o lasă mai moale.Trebuie să aibă grijă şi de sănătate şi de siluetă.

Probabil a moştenit de la mama lui, Ecaterina, care se trăgea din Alba Iulia, pofta asta pentru mâncăruri mai grase, obişnuite în Ardeal”, a spus Mariana Stanciu, în trecut, citată de impact.ro.

Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă

Ion Ţiriac are o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase. Magnatul român primeşte lunar de la stat 12.000 de lei, în timp ce Nasty a dezvăluit cu ceva timp în urmă că este recompensat cu 1345 de lei.

Reclamă

Astfel, Ţiriac are o pensie de nu mai puţin de 9 ori mai mare decât a fostului său coleg de Cupa David. Diferenţa nu se face însă pe plan sportiv.

Motivul pentru care Ion Ţiriac a ajuns să câştige această sumă consistentă de la stat e legat de perioada de 20 de ani în care fostul mare campion a fost ofiţer în Ministerul de Interne. Acesta a ieşit la pensie cu grad de colonel.

Omul de afaceri primeşte de la stat 12.000 de lei pe lună, iar din 1999, magnatul a ales să îi pună într-un cont pe care nu l-a accesat încă.

Reclamă 4 / 0/3

”Nasty” primește bani de la stat, pentru gradul de general în rezervă şi a anunţă că e gata să renunţe la ei. Este vorba despre suma de 1.345 de lei.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și