Închide meniul
Foto

Cum şi-a cunoscut Mircea Lucescu soţia: „Eu eram în mijlocul tramvaiului!” Amănunte picante despre relaţia celor doi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 februarie 2024, 18:02

Reclamă
Cum şi-a cunoscut Mircea Lucescu soţia: „Eu eram în mijlocul tramvaiului!” Amănunte picante despre relaţia celor doi

Cum şi-a cunoscut Mircea Lucescu soţia

Mircea Lucescu, în timpul unui meci - Profimedia Images

Dezvăluiri de senzaţie despre cum şi unde şi-a cunoscut Mircea Lucescu soţia. Acestea au fost făcute chiar de cel mai titrat antrenor român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neli şi Mircea Lucescu au o căsnicie perfectă, chiar dacă au trecut peste 60 de ani de când se ştiu. Cei doi se iubesc ca în prima zi şi au împreună un fiu: pe Răzvan Lucescu,

Neli Lucescu şi-a susţinut toată viaţa soţul din umbră. Povestea de dragoste dintre cei doi a început în perioada studenţiei, la cantina de la cămin. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Cum şi-a cunoscut Mircea Lucescu soţia

Mircea Lucescu a vorbit, în trecut, despre modul în care şi-a cunoscut soţia. „IL Luce” a recunoscut că soţia sa este o persoană extrem de puternică şi care l-a susţinut necondiţionat toată cariera.

„La cămin ne-am întâlnit, la cantina studenţească. A fost interes la prima vedere… Nu vorbeam, dar ne-am urcat într-un tramvai. Eu eram în mijlocul tramvaiului, ea era în față. Ne-am uitat unul la altul, am văzut că are un bagaj în mână… Când ea a coborât, am coborât și eu cu toate că eu nu trebuia să cobor acolo și m-am oferit să-i duc bagajul.

Reclamă

Mi-am dat seama cu timpul că este foarte important să-ți formezi o familie devreme. Eu am fost destul de egoist pentru că am făcut-o în sprijinul meseriei mele, ca să ajut fotbalul. Familia îți dă întotdeauna siguranță, familia în momentele de dificultate este cea care te sprijină.

Atunci când ai succes, prețul succesului este invidia și prețul nereușitei este singurătatea. Când ai necazuri, supărări, familia te ajută. Trebuie să-ți găsești un echilibru în toate astea și un echilibru ți-l dă familia.

Deciziile financiare le iau eu, dar cea care se ocupă de familie în totalitatea ei este soția. Neli are grijă de toți, de strănepoți, de nepoți, de Răzvan…. E firavă așa, dar e foarte puternică. Când își pune ceva în cap, realizează”, a povestit Mircea Lucescu, în trecut, pentru AntenaStars.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:40 LIVE VIDEOPorsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e acum live în AntenaPLAY! Pole-position pentru Larry Ten Voorde 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei Vezi toate știrile
Citește și