Închide meniul

Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii după ce a fost schimbat în AS Monaco – PSG

Alex Masgras Publicat: 2 martie 2024, 21:57

Reclamă
Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii după ce a fost schimbat în AS Monaco – PSG

Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii după ce a fost schimbat în AS Monaco - PSG

Kylian Mbappe, în AS Monaco - PSG / Profimedia

Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii, după ce antrenorul spaniol a decis să îl înlocuiască pe superstarul francez la pauza meciului dintre AS Monaco şi PSG, încheiată la egalitate, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele 45 de minute, Kolo Muani a intrat în locul lui Kylian Mbappe, iar starul lui PSG, care nu va mai continua pe Parc des Princes din această vară, a urmărit repriza secundă din tribune, alături de mama sa.

Kylian Mbappe s-a dus peste Luis Enrique şi a cerut explicaţii

A doua zi, Kylian Mbappe i-a cerut explicaţii antrenorului de la PSG. Potrivit celor de la L’Equipe, citaţi de marca.com, cei doi s-au întâlnit sâmbătă dimineaţă şi au discutat pentru a „clarifica situaţia” şi pentru a „calma spiritele”.

Întâlnirea a durat minute bune, potrivit sursei mai sus menţionate, iar Enrique a explicat că decizia are legătură doar cu pregătirea pentru sezonul viitor, atunci când PSG va intra în era post-Mbappe. Acelaşi lucru l-a declarat şi Luis Enrique la finalul meciului, care a spus că jucătorii săi trebuie să se obişnuiască fără starul de 25 de ani.

Cu toate acestea, spaniolul l-a asigurat că se va baza pe Mbappe până la finalul sezonului în meciurile decisive ale parizienilor. Potrivit RMC Sport, Mbappe a recunoscut că a fost vorba şi despre lipsa de comunicare între el şi Lus Enrique.

Reclamă
Reclamă 4

Pentru PSG urmează returul de marţi din optimile UEFA Champions League, pe terenul lui Real Sociedad. În partida tur, parizienii s-au impus cu cu 2-0.

Reacția surprinzătoare a lui Kylian Mbappe, după ce a fost schimbat la pauză în AS Monaco – PSG

Kylian Mbappe a avut o prestaţie ştearsă în prima repriză a duelului cu AS Monaco. Astfel, după pauză, Luis Enrique a luat decizia de a-l înlocui pe starul francez, în locul său fiind trimis în teren Kolo Muani.

Imediat după schimbare, Kylian Mbappe şi-a dat jos echipamentul şi a ales să nu meargă pe bancă, alături de ceilalţi jucători ai lui PSG, ci a mers în tribună şi a privit meciul alături de mama sa.

Reclamă

De asemenea, acesta nu a părut a fi afectat de faptul că a fost schimbat la pauză, şi imediat s-a îmbrăcat civil, fiind extrem de zâmbitor. Acesta a făcut turul stadionului, pe pistă, pentru a ajunge în tribune, fiind aplaudat la scenă deschisă de fanii prezenţi pe arenă.

„S-a purtat ca un copil”, a fost reacţia unu jurnalist sportiv francez, după gestul sfidător al lui Kylian Mbappe, ca urmare a înlocuirii la pauza meciului cu AS Monaco. „Toată lumea e fericită că pleacă”, a mai reacţionat un fan.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:45

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei se desfășoară ACUM, live în AntenaPLAY

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

12:21

FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

1 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 2 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 3 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și