Închide meniul

Carlo Ancelotti riscă 4 ani şi 9 luni de închisoare în Spania

Dan Roșu Publicat: 6 martie 2024, 14:27

Reclamă
Carlo Ancelotti riscă 4 ani şi 9 luni de închisoare în Spania

Carlo Ancelotti riscă 4 ani şi 9 luni de închisoare în Spania

Carlo Ancelotti, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Carlo Ancelotti riscă 4 ani şi 9 luni de închisoare în Spania. Parchetul din Madrid l-a acuzat că ar fi fraudat fiscul spaniol cu peste un milion de euro, în anii fiscali 2014 şi 2015, informează EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După cum a anunţat miercuri Ministerul Public spaniol, Parchetul îl acuză pe antrenorul italian de două infracţiuni împotriva Trezoreriei Publice, pe care ar fi fraudat-o cu 386.361 euro în 2014 şi 675.718 euro în 2015, prin omiterea declarării veniturilor aferente exploatării drepturilor sale de imagine, pe care le-a transferat altor entităţi.

Carlo Ancelotti riscă 4 ani şi 9 luni de închisoare în Spania

În comunicatul său, Parchetul subliniază că „pentru a evita impozitarea veniturilor din respectivele drepturi de imagine”, atât cele primite de la Real Madrid, cât şi de la alte mărci pentru diverse evenimente, antrenorul a apelat la o reţea „complexă” şi „confuză” de societăţi interpuse pentru a canaliza colectarea drepturilor de imagine.

Carlo Ancelotti (64 de ani) a început în iunie 2021 al doilea său mandat la Real Madrid, echipă pe care a mai antrenat-o anterior între 2013 şi 2015. El a câştigat de două ori Liga Campionilor cu gruparea de pe Santiago Bernabeu, în 2014 şi 2022.

Tehnicianul italian şi-a prelungit în această iarnă contractul cu clubul spaniol până în iunie 2026.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și