Închide meniul
Foto

Ce s-a ales de Iulian Filipescu. Unde trăieşte şi din ce face bani după ce a „dispărut” din spaţiul public

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2024, 8:28

Reclamă
Ce s-a ales de Iulian Filipescu. Unde trăieşte şi din ce face bani după ce a „dispărut” din spaţiul public

Ce s-a ales de Iulian Filipescu. Unde trăieşte şi din ce face bani după ce a "dispărut" din spaţiul public

Colaj Profimedia - Hepta

Ce s-a ales de Iulian Filipescu, fostul fundaş al Stelei şi al echipei naţionale a României. Filipescu a dispărut din spaţiul public şi duce o viaţă discretă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Filipescu a plecat din România şi este stabilit în Spania, acolo unde duce o viaţă bună. Flipescu are şi o afacere din care face bani mulţi.

Ce s-a ales de Iulian Filipescu

Conform prosport.ro, Filipescu este stabilit în Oviedo şi are o firmă cu care recondiţionează maşini de epocă şi pe care le vinde. Conform sursei citate, fostul fundaş care a ajuns la vârsta de 50 de ani obţine venituri care îi permit să ducă o viaţă lipsită de griji. Iulian Filipescu a jucat pentru naţionala României 52 de meciuri şi a marcat o singură dată.

Filipescu ar urma să participe la meciul de retragere al „Generaţiei de Aur„. În cariera sa, Iulian Filipescu a jucat la Steaua, Galatasaray, Zurich şi Duisburg. Filipescu mai ţine legătură cu Marius Lăcătuş, iar Costel Gâlcă, fostul său coleg, a dat detalii rare anul trecut.

„Da, eram apropiați! El e bine, e cu familia în Oviedo, e sănătos, dar nu are contact cu fotbalul în niciun fel în momentul de față. E stabilit acolo, e bine. Dar a fost un mare jucător, într-adevăr”, spunea Gâlcă pentru iamsport.ro.

Reclamă

Şi Narcis Răducan a vorbit la superlativ despre Iulian Filipescu. Cei doi au fost colegi de cameră timp de un an.

Timp de un an de zile, Iulian Filipescu a fost colegul meu de cameră la Steaua. Am amintiri frumoase: am luat eventul împreună, în sezonul 1995-1996, am jucat în Liga Campionilor cu Borussia Dortmund și Juventus. A fost pentru mine un adevărat exemplu în privința polivalenței pe care o arăta. A început ca atacant și a trecut prin trei compartimente, fiind la cel mai înalt nivel pe fiecare dintre ele”, a spus Narcis Răducan pentru prosport.ro.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și