Închide meniul

Roșu direct pentru Antonio Sefer după doar 6 minute în Israel! A fost eliminat în derby-ul Hapoel Beer Sheva – Hapoel Haifa

Alex Ioniță Publicat: 30 martie 2024, 17:36

Reclamă
Roșu direct pentru Antonio Sefer după doar 6 minute în Israel! A fost eliminat în derby-ul Hapoel Beer Sheva – Hapoel Haifa

Roșu direct pentru Antonio Sefer după doar 6 minute în Israel

Antonio Sefer / AS.ro

Arbitrul partidei i-a dat roșu direct lui Antonio Sefer, după doar 6 minute ale unei partide din Israel. S-a întâmplat la derby-ul incendiar dintre Hapoel Beer Sheva și Hapoel Haifa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul rapidist a fost titularizat de antrenorul echipei sale pentru prima etapă a playoff-ului. Totuși, românul „a dat-o în bară” chiar în debutul partidei, după o intrare violentă.

Roșu direct pentru Antonio Sefer după doar 6 minute în Israel

Românul a comis un fault dur, care nu a avut nicio treabă cu mingea, iar arbitrul partidei i-a arătat cartonașul roșu direct. Arbitrajul video a confirmat rapid decizia oficialului de pe teren, iar românul a protestat degeaba, fiind trimis la cabine.

Echipa sa a reuşit însă să se impună datorită golurilor marcate de Turgeman ’22 şi Shushenachev ’77. Pentru Hapoel Haifa a înscris Melamed, în minutul 55.

Hapoel Beer Sheva ocupă locul trei în clasament, cu 52 de puncte, în timp ce Hapoel Haifa este pe 4, cu 47 de puncte. Lider este Maccabi Tel Aviv, care are 62 de puncte, notează news.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Antonio Sefer, mărturisiri din infern

Pe Antonio Sefer l-au prins atacurile Hamas în Israel. El a făcut mărturisiri din infern atunci când s-a întors în România, după atacuri. Între timp, fostul atacant al Rapidului a revenit în Israel şi este pe val la Hapoel Beer Sheva. El a ajuns la 4 goluri şi 5 assist-uri pentru echipa din Israel.

„Când am auzit sirenele, dimineaţa, am crezut că visez”, mărturisea Antonio Sefer despre momentele cumplite ale atacurilor Hamas. Rapidistul plecat în Israel, Antonio Sefer, nu va uita niciodată momentele de groază, de la izbucnirea războiului dintre Israel şi Hamas. Ore întregi el a stat ascuns într-un buncar.

Pe 7 octombrie, la 6 dimineaţa, Sefer a fost trezit de sirenele care anunţau atacul Hamas. „Eram în pat. Prima dată am crezut că visez. După câteva secunde am fugit în buncăr”, a declarat Antonio Sefer în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

„Fiecare apartament şi casă de acolo are un buncăr”

Opt ore a stat Sefer, ascuns în buncăr, alături de iubită şi două vecine. „Fiecare apartament şi casă de acolo are un buncăr. Aveam un pat, un televizor.. poţi să stai acolo cât timp este război şi sunt sirenele”, a precizat atacantul lui Hapoel Beer Sheva.

Sefer a ţinut legătura în fiecare zi în care a fost în România cu prietenii şi colegii din Israel. Mulţi dintre ei au lăsat atunci fotbalul şi au mers pe front, cu arma în mână.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și