Închide meniul

CFR Cluj are datorii de zeci de milioane de euro! Bilanţul „negru” al fostei campioane a României

Publicat: 4 aprilie 2024, 21:39

Reclamă
CFR Cluj are datorii de zeci de milioane de euro! Bilanţul „negru al fostei campioane a României

CFR Cluj are datorii de zeci de milioane de euro! Bilanţul "negru" al fostei campioane a României

Jucătorii lui CFR Cluj / Hepta

CFR Cluj are datorii de zeci de milioane de euro! Formaţia din Gruia traversează o perioadă cu adevărat complicată, din toate punctele de vedere. După umilinţa din sferturile Cupei României, acolo unde a fost eliminată de Corvinul Hunedoara, care s-a impus cu 4-0, clujenii au rămas fără antrenorul Adrian Mutu şi fără preşedintele Cristi Balaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La doar două zile de la dezastrul din Cupa României, clujenii au mai primit o lovitură. Din punct de vedere financiar, CFR Cluj are probleme şi mai mari, după ce formaţia din Gruia a publicat datele fiscale pe anul 2023.

CFR Cluj are datorii de zeci de milioane de euro! Bilanţul „negru” al fostei campioane a României

În 2023, CFR Cluj a înregistrat pierderi de 4,6 milioane de euro. Faţă de angajaţi, echipa lui Neluţu Varga are datorii de 2,1 milioane de euro, în timp ce datoria totală a ajuns la 35 de milioane de euro, potrivit gsp.ro.

Ratarea calificării în grupele Conference League în acest sezon şi-a spus cuvântul. Echipa din Gruia a fost eliminată încă din turul 2 preliminar Conference League, de Adana Demirspor. Sezonul trecut, CFR Cluj a ajuns în primăvara europeană Conference League.

Lovitură uriașă dată de Gică Hagi la Farul! A încasat aproape 6.000.000 de euro! Gigi Becali doar visează la această sumă

Gică Hagi a dat o lovitură uriașă la Farul! Echipa „Regelui” se poate mândri cu o sumă imensă pentru fotbalul românesc, câștigată anul trecut!

Reclamă

Clubul „Regelui” a încasat aproximativ 6 milioane de euro de la sponsori, pe parcursul anului trecut, potrivit informațiilor financiare publicate pe site-ul formației. Este vorba de suma de 5,7 milioane de euro.

Actualul lider al Ligii 1, FCSB, a încasat doar 2,55 milioane de euro în anul 2023, de la sponsori. Astfel, echipa lui Gigi Becali se află abia pe locul al 4-lea, în topul echipelor din Liga 1 cu cele mai mari venituri venite din sponsorizări.

Podiumul acestui top este completat de Rapid, care a încasat suma de 3,35 milioane de euro, și de CFR Cluj, care a încasat suma de 2,6 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Alte echipe care încasează venituri considerabile de la sponsori sunt Universitatea Craiova (2,17 milioane de euro), U Cluj (2 milioane de euro) și Sepsi (1,8 milioane de euro).

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
Vezi toate știrile
Citește și