Închide meniul
Foto

„O sirenă!” Iubita de 20 de ani a lui Ionuţ Radu, apariţie răvăşitoare la plajă. Cât de frumoasă este Francesca Cuccuru

Publicat: 6 aprilie 2024, 13:35

Reclamă
„O sirenă!” Iubita de 20 de ani a lui Ionuţ Radu, apariţie răvăşitoare la plajă. Cât de frumoasă este Francesca Cuccuru

Iubita de 20 de ani a lui Ionuţ Radu a avut o apariţie răvăşitoare la plajă

Francesca Cuccuru şi Ionuţ Radu / Instagram

Iubita de 20 de ani a lui Ionuţ Radu, Francesca Cuccuru, a avut o apariţie răvăşitoare la plajă. Italianca a postat imagini de senzaţie pe reţelele sociale şi a atras, într-o singură zi, zeci de mii de aprecieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tânăra care l-a dat peste cap pe portarul împrumutat de Inter la Bournemouth s-a fotografiat într-un costum de baie negru. Fotografiile s-au viralizat imediat şi au fost lăudate de cei peste 130.000 de urmăritori pe care îi are Francesca.

Iubita de 20 de ani a lui Ionuţ Radu a avut o apariţie răvăşitoare la plajă

Ionuţ Radu este de aproape doi ani într-o relaţie cu Francesa Cuccuru. Goalkeeperul român a mărturisit că a cunoscut-o pe tânăra studenta din Italia pe reţelele sociale, atunci când încă evolua în Serie A. Radu a prezentat-o şi familiei pe iubita lui.

Francesca Cuccuru este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Tânăra de 20 de ani a primit cuvinte uriaşe la fotografiile făcute la malul mării. Mai mult decât atât, nu au lipsit nici cererile în căsătorie.

O sirenă„, „Eşti splendidă, iubirea mea„, „Atât de frumoasă” şi „Te căsătoreşti cu mine?” sunt doar câteva dintre mesajele cu care a fost asaltată Francesca.

Reclamă

Ionuţ Radu a oferit detalii, în Gazzetta dello Sport, despre partenera lui. Ce doi locuiesc împreună şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Ne-am cunoscut pe rețelele sociale și ne-am mutat imediat împreună. Ea are 20 de ani, vine din Sassari și este studentă. Luăm lucrurile pas cu pas”, a dezvăluit Ionuţ Radu, pentru gazzetta.it, anul trecut.

Mutarea în Premier League nu l-a ajutat pe Ionuţ Radu. Chiar dacă a jucat în două meciuri pentru Bournemouth, în ultima perioadă nu a mai stat nici măcar pe bancă. A pierdut astfel echipa naţională şi are şanse infime de a fi în lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

Cota portarului în vârstă de 26 de ani s-a „prăbuşit”. Ionuţ Radu a ajuns să valoreze numai 3 milioane de euro pe Transfermarkt.

Vestea pe care a primit-o Ionuţ Radu înainte de EURO 2024

Clubul la care Ionuţ Radu e împrumutat de la Inter, Bournemouth, nu va activa clauza de cumpărare a portarului naţionalei. Bournemouth ar fi trebuit să plătească 8 milioane de euro pentru a-l achiziţiona pe Ionuţ Radu. Potrivit fcinternews.it, echipa engleză nici nu ia în calcul aşa ceva.

Viitorul lui Radu a fost decis deja, dar nu e bine pentru el. Are contract până în iunie 2025, dar de această dată va trebui să-și facă bagajul definitiv. Portarul își va continua cariera în altă parte și nu se va mai întoarce niciodată acasă”, au scris jurnaliştii italieni.

Ionuţ Radu a încercat să plece de la Bournemouth la începutul acestui an, dar discuţiile cu niciuna dintre echipe nu s-au concretizat. El a fost dorit în Arabia Saudită, la Al-Shabab. Şi echipa antrenată de Ladislau Boloni, Metz, a fost interesată de Ionuţ Radu. Alte echipe la care Ionuţ Radu ar fi putut să ajungă erau Udinese şi Crystal Palace.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
Vezi toate știrile
Citește și