Închide meniul
NEWS ALERT

Neluţu Varga, propunere în direct pentru Gigi Becali! Câţi bani îi cere pentru Philip Otele: „E un preţ aşa, de prietenie!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 aprilie 2024, 11:16

Reclamă
Neluţu Varga, propunere în direct pentru Gigi Becali! Câţi bani îi cere pentru Philip Otele: „E un preţ aşa, de prietenie!

Neluţu Varga, propunere în direct pentru Gigi Becali

Neluţu Varga şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Neluţu Varga a făcut o propunere în direct pentru Gigi Becali, când a aflat că Philip Otele este pe lista de transferuri a FCSB-ului. Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit care este suma pentru care golgheterul din Gruia poate ajunge la liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Philip Otele, Denis Alibec şi Louis Munteanu sunt principalele ţinte ale finanţatorului de la FCSB, care îşi face planul pentru a ajunge în grupele Champions League. Becali visează şi la transferul lui Alex Mitriţă, dar ştie că are şanse mici de reuşit.

Neluţu Varga, propunere în direct pentru Gigi Becali

Varga este dispus să îşi vândă cel mai bun atacant la FCSB, dar cere un preţ uriaş. Anunţă că nu va renunţa la Otele pentru mai puţin de 6 milioane de euro.

Da, l-am văzut pe Gigi Becali aseară. Și bineînțeles că am auzit că ar fi interesat de Otele. Mă știți, sunt un om de business, sunt un om pragmatic, iubesc fotbalul, dar, bineînțeles, trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă.

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă acești bani, poate să îl ia.

Reclamă

Iar acesta e un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare.

Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa„, a declarat Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

Nigerianul în vârstă de 24 de ani a ajuns gratis în Gruia, după despărţirea de UTA. Cotat la 1.5 milioane de euro, Otele are 13 goluri şi 6 pase decisive în această ediţie a Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali s-a dezlănţuit pe piaţa transferurilor

Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Otele de la CFR Cluj. Patronul de la FCSB şi l-ar dori şi pe Alexandru Mitriţă, dar nu crede că Mihai Rotaru o să îl vândă. Gigi Becali a vorbit şi despre Albion Rrahmani, atacantul celor de la Rapid.

Îmi place Mitriță, dar nu cred că pot să-l iau. Nu-ți dau ăștia jucători. Rotaru e om de business, dar și eu sunt. Nu poți să dai 2 milioane pe un jucător de 30 de ani. N-are rost, a fost un gând și nu trebuia să-l spun. A mâncat și bătaie acum, de ce să-l incit pe om? Doar mi-a venit un gând. 

Un jucător pe care îl vreau e Otele. Dacă îmi convine prețul, da. Dacă nu se califică în grupe, poate vor să câștige niște bani, nu? Rrahmani nu e o soluţie pentru că nu vreau genul ăla de jucător. Vreau un jucător de careu”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
Vezi toate știrile
Citește și