Închide meniul

CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia

Alex Masgras Publicat: 13 aprilie 2024, 11:21

Reclamă
CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia

CCA, delegare controversată la CFR Cluj - FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia

Sebastian Colţescu îi arată cartonaşul galben lui Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

CCA a făcut o delegare controversată la CFR Cluj – FCSB. Comisia Centrală a Arbitrilor a decis ca Sebastian Colţescu să conducă partida din Gruia, care va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sebastian Colţescu a arbitrat şi ultimul duel dintre cele două echipe, tot în Gruia, în luna decembrie. Atunci, partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, dar a fost umbrită de o controversă uriaşă.

CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia

În minutul 55 al meciului respectiv, Florinel Coman a marcat un gol superb, dar reuşita sa a fost anulată de VAR. La finalul partidei, Gigi Becali a avut o reacţie dură la adresa lui Sebastian Colţescu, cel care a condus partida. De furia lui Becali nu a scăpat nici George Găman, arbitrul care s-a aflat în camera VAR.

La meciul din etapa cu numărul 4 din play-off-ul Ligii 1, Sebastian Colţescu va fi ajutat de Valentin Avram şi Andrei Constantinescu, în timp ce în camera VAR se vor afla Radu Petrescu şi Alexandru Vodă, potrivit news.ro. Szabolcs Kovacs va fi rezervă.

Reacţia lui Gigi Becali, după golul anulat cu VAR al lui Florinel Coman în meciul cu CFR Cluj

Gigi Becali a avut prima reacţie după golul anulat cu VAR al lui Florinel Coman, în derby-ul dintre CFR – FCSB, încheiat la egalitate, 1-1.

Reclamă

Patronul roş-albaştrilor a susţinut că echipa sa a fost furată după decizia venită de la VAR de a anula golul lui Florinel Coman, marcat în minutul 55.

„Noi am câştigat! Pe mine mă interesează ce a făcut echipa mea, a câştigat şi a fost furată. Nu a fost furată? Cum că n-a atins mingea? Mingea sare la jumătate de metru în sus… se duce în sus!

Din genunchiul lui Creţu. Bine, o atinge Otele. Şi dacă o atinge Otele ce? O atinge Otele şi după Creţu, care e problema? Nu are treabă, dom’le. Piciorul lui Creţu e jos… dacă era sus, era fault!

Reclamă 4 / 0/3

Bine, domnule! Şi Grădinescu a spus… Colţescu şi Găman, la revedere din arbitraj. Părerea lui Colţescu vreau să spun eu, uite cum dă din mâini, spune că nu e nimic. Gata, e bine, gata! Nu contează, bine. A fost gol valabil, am bătut 2-1. Voi aveţi părerea voastră!”, a spus Becali, la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
Vezi toate știrile
Citește și