Închide meniul
VIDEO

Alexandru Maxim, gol superb în Turcia! A executat perfect o lovitură liberă în Gaziantep – Kasimpaşa

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2024, 19:38

Reclamă
Alexandru Maxim, gol superb în Turcia! A executat perfect o lovitură liberă în Gaziantep – Kasimpaşa

Alexandru Maxim, un nou gol superb în Turcia

Alexandru Maxim, în timpul unui meci pentru Gaziantep / Twitter Gaziantep

Alexandru Maxim a marcat un gol superb în Turcia. Internaţionalul român a înscris în startul meciului Gaziantep – Kasimpaşa, din etapa a 33-a. Mijlocaşul ofensiv a reuşit o execuţie de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 6, Maxim a executat o lovitură liberă din afara careului. Chiar dacă era în unghi, românul a decis să trimită direct pe poartă. A plasat perfect mingea, care nu a fost deviată de niciun coechipier şi s-a oprit direct în plasa laterală.

Alexandru Maxim, un nou gol superb în Turcia

Update 19.40: Gaziantep – Kasimpaşa 2-0! Alex Maxim a reuşit şi un assist, pentru Kizildag.

Românul s-a bucurat alături de coechipieri pentru execuţia cu care a înscris primul său gol din 2024.

https://twitter.com/FootColic/status/1782079175685222803

Reclamă

Alex Maxim a încheiat astfel o „secetă” de 22 de meciuri fără gol pentru Gaziantep. A fost a treia reuşită stagională pentru Maxim, care continuă să spere că va fi convocat de Edi Iordănescu pentru EURO 2024.

Gaziantep trece printr-un moment teribil după plecarea lui Marius Şumudică. Are trei înfrângeri la rând şi este pe loc retrogradabil.

Marius Şumudică a anunţat când revine în antrenorat: „Asta e prioritatea mea”

Rămas liber de contract, după despărţirea de Gaziantep, Marius Şumudică nu se grăbeşte să preia o echipă în acest moment.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul român aşteaptă finalul sezonului pentru a reveni pe banca tehnică în momentul în care va putea să preia o echipă de la zero, deoarece nu vrea să ajungă în situaţia în care îşi va critica predecesorii, dacă va prelua o echipă în plin campionat, iar rezultatele nu vor fi de partea sa.

La vară voi prelua cu siguranţă o echipă. Am avut ceva contacte şi în România, şi în străinătate. Nu vreau să preiau o echipă şi să critic foştii colegi. La noi a devenit o modă, dacă nu ai rezultate, dai vina pe fostul antrenor. Este o ţară mult mai permisibilă decât Turcia.

Eu nu am nimic. Este domnul Bergodi care a avut rezultate şi a fost la multe echipe din România. Domnul Petev, care a fost demis de Craiova. Am fost adversari în Arabia Saudită. Acest domn Kopic, dacă nu îi greşesc numele, şi este la Dinamo. Ar trebui să se dea mai multe şanse antrenorilor români.

Sper să mă reapuc de treabă şi prioritatea mea este, pentru că am văzut ce a declarat Pavel Badea, că nu m-aş potrivi la Craiova, să antrenez în străinătate, nu în România”, a declarat Marius Şumudică, la digisport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” 18:00 Ionuț Radu e aproape de un transfer surprinzător! Un nume mare din lumea fotbalului îl dorește pe român la echipa sa 17:58 Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult” 17:49 VIDEOGabriel Bortoleto, pole position la Cursa de Formula 2 de la Imola (duminică, 11:00 în AntenaPLAY). Sprint-ul, sâmbătă la 15:15 Vezi toate știrile
Citește și