Închide meniul
Foto

Prima reacţie a soţiei lui Cristi Tănase, după ce a obţinut ordin de protecţie faţă de „Dodel”. Mesaj cu ochii în lacrimi

Alex Ioniță Publicat: 11 mai 2024, 9:05

Reclamă
Prima reacţie a soţiei lui Cristi Tănase, după ce a obţinut ordin de protecţie faţă de „Dodel”. Mesaj cu ochii în lacrimi

Cristi Tănase a rupt tăcerea după scandalul uriaş cu soţia lui. Ce se întâmplă acum între el şi Adina Maria Tănase

Colaj cu Adina Maria și Cristi Tănase / Instagram și AS.ro

A apărut prima reacţie a soţiei lui Cristi Tănase, după ce a obţinut ordin de protecţie faţă de „Dodel”. Fostul internaţional român nu se mai poate apropia, timp de un an, de Adina Maria şi de fiica lui care s-a născut în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru vine ca o lovitură uriașă pentru fostul jucător de la FCSB, care a fost găsit, în urmă cu ceva vreme, în fața apartamentului său, plin de sânge și cu dinții sparți.

Prima reacţie a soţiei lui Cristi Tănase, după ce a obţinut ordin de protecţie faţă de „Dodel”

După ce instanța a decis că „Dodel” nu se poate apropia de soție și de fiică timp de 1 an, Adina Maria a făcut o postare pe rețelele de socializare, prin care și-a transmis prima reacție. Aceasta a publicat o poză cu o mama care își sărută copilul, alături de următorul mesaj:

„Totul este pentru tine, micuța mea!”, a notat soția lui Cristi Tănase, alături de un emoticon cu ochii în lacrimi.

„Dodel” a devenit tată în luna martie, însă problemele din căsnicie nu s-au rezolvat odată cu venirea copilului. După ce a născut, Adina Maria nu s-a afișat alături de Cristi Tănase. Aceasta a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare, însă nu l-a avut alături de ea pe fostul jucător de la FCSB.

Reclamă
Reclamă

Reacţia lui Cristi Tănase după ce a fost găsit pe jos în faţa uşii

În luna februarie au apărut imagini teribile cu Cristi Tănase. Acesta era pe jos, în faţa uşii de la intrarea în apartament, fără doi dinţi în gură şi încojurat de pete de sânge. Dodel a susţinut atunci că aştepta ca soţia lui să îi deschidă uşa.

„Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată. Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. repet, nu m-a bătut nimeni.

Presa scrie numai minciuni despre mine, dar oricum nu mă interesează pe mine. Eu sunt un om care se distreză, mă simt bine. M-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei. Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam.

Reclamă

Pentru ce? Niște prostii. Se umflă prea mult tot ce fac. Pentru mine n-ar fi o problemă, problema e la mama, la fratele meu. Mama a avut cancer, abia a scăpat, tata a murit de cancer. Unchiul meu la fel. Am probleme foarte grave. Asta e viața, mergem înainte!”, a spus Tănase, citat de fanatik.ro.

Clipul a apărut pe reţelele de socializare în contextul în care, la finalul lui 2023, Cristi Tănase a fost prins drogat la volan! Fostul fotbalist român, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit de poliţişti la un control de rutină.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

23:00

Rapid – Oţelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și