Închide meniul

„Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG!

Alex Ioniță Publicat: 11 mai 2024, 15:29

Reclamă
Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG!

Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG

Luis Enrique / Profimedia

Luis Enrique a oferit prima reacție, după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG. Antrenorul campioanei din Ligue 1 a vorbit despre anunțul momentului în fotbalul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decursul zilei de vineri, Mbappe și-a anunțat fanii că nu va mai continua la PSG. Acesta va semna, cel mai probabil, cu Real Madrid, din postura de jucător liber de contract. Ultimul meci al atacantului la echipa din capitala Franței va fi finala Cupei Franței, cu Olympique Lyon, LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai!

Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG

În cadrul unei conferințe de presă, antrenorul de la PSG a vorbit despre plecarea lui Kylian Mbappe. Acesta a spus că era la curent cu informația și că nu este surprins de anunțul făcut de atacant.

Totodată, Luis Enrique a dat asigurări că PSG va deveni mult mai puternică, chiar și fără campionul mondial din 2018:

”Știam cu toții că Kylian Mbappe va pleca de la PSG. Nu există schimbări, totul este la fel pentru noi. Îi doresc lui Mbappe toate cele bune.

Reclamă
Reclamă 4

Rămân convins că în sezonul următor vom fi mai puternici. Rețineți cuvintele mele. PSG va fi mai puternică în sezonul următor”, a spus Luis Enrique, citat de Fabrizio Romano.

Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe

Acesta este modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe. Starul francez în vârstă de 25 de ani tocmai a anunţat oficial că se desparte, la finalul sezonului, de PSG.

Reclamă

Oficialii din Ligue 1 şi-au luat adio de la Mbappe printr-o postare de senzaţie. Au făcut un montaj cu Kylian în tricoul lui PSG tînându-l de mână pe „copilul” Mbappe, în tricoul lui AS Monaco.

„Mulţumim pentru tot!”, a fost mesajul care a însoţit postarea care este una memorabilă.

Kylian Mbappe a fost campion cu AS Monaco în 2017. A fost transferat apoi de PSG pentru 180 de milioane de euro.

În 7 ani petrecuți pe Parc des Princes, Mbappe a reușit să adune o vitrină impresionantă de trofee. Alături de PSG a câștigat 6 titluri de campion, 3 Cupe ale Franței, 2 Cupe ale Ligii și 3 Supercupe.

Pe plan personal a fost desemnat golgheter în Ligue 1 în 5 sezoane diferite, dar și cel mai bun fotbalist francez a l anului, în 2018, 2019 și 2022.

PSG își va juca ultimul meci al sezonului pe data de 25 mai. Este vorba despre finala Cupei Franței, cu Olympique Lyon, care va fi LIVE în AntenaPLAY.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:45

LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei se desfășoară ACUM, live în AntenaPLAY

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

13:04

„Trebuie potolit!” Cu ce „problemă” se confruntă Cătălin Cîrjan la Dinamo, după ce a marcat două goluri în două meciuri

12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

12:21

FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

1 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 2 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 3 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și