Închide meniul

Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2024, 10:00

Reclamă
Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare. O poate întâlni din nou pe Paula Badosa

Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare

Simona Halep, în timpul unui meci - Profimedia Images

Simona Halep a primit încă un wild card şi va fi prezentă pe teren şi săptămâna viitoare, după Trophee Clarins, turneu la care ia parte în aceste zile. Fostul lider mondial va ajunge în Maroc, la Grand Prix Lalla Meryem, o competiţie WTA 125.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep face tot posibilul să ajungă într-o formă fizică bună înainte de Roland Garros şi Jocurile Olimpice 2024. După ce va merge la Paris în această săptămână, Simo se va afla la Rabat, în perioada 19-25 mai, la turneul dotat cu premii totale de 267,082 de dolari.

Simona Halep a primit încă un wild card! Unde va evolua săptămâna viitoare

Pentru Simona Halep, acesta va fi al treilea turneu la care participă, de la revenirea în circuit după suspendarea pentru dopaj. Simo a disputat un meci cu Paula Badosa, la Miami, şi va evolua în această săptămână la Trophee Clarins.

În afară de Paula Badosa, alte nume cunoscute vor fi prezente la Rabat. Este vorba de Anna Blinkova, Sara Sorribes Tormo, Arantxa Rus, Xiyu Wang, Lucia Bronzetti sau Martina Trevisan, ultimele două fiind campioanele din ultimii doi ani.

Românca se întoarce în Maroc pentru a participa la Grand Prix Lalla Meryem, după ce a jucat şi pierdut două finale la Fez, în 2010 şi 2011, şi la Marrakech, în 2013.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep joacă marţi, în primul tur la Trophée Clarins

Meciul dintre Halep şi Kessler este al treilea programat pe terenul central, unde partidele încep la ora 12.00. Halep şi Kessler nu au mai fost adversare în circuitul WTA.

În cazul în care va trece de jucătoarea din Statele Unite, Simona Halep va avea o misiune dificilă. Ea o poate întâlni acolo pe câştigătoarea partidei dintre Emma Navarro şi o jucătoare venită din calificări. Emma Navarro, jucătoare care se află pe locul 22 WTA în acest moment, este şi favorita numărul 1 a turneului de la Paris.

Pentru Halep va fi al doilea meci în circuitul WTA după ce a revenit în martie în competiţii după o perioadă lungă de suspendare.

Reclamă

După suspendare, Halep a primit wild card prima dată la Miami Open, turneu WTA 1000. Ea nu a trecut acolo de primul tur, fiind învinsă de Paula Badosa, scor 1-6, 6-4, 6-3.

Tot marţi, pe terenul 3, Gabriela Ruse, locul 118 mondial, va evolua cu sportiva chineză Lin Zhu, locul 57 mondial. Meciul va fi ultimul de pe terenul 3.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

9:53

Elias Charalambous, atac la adresa jucătorilor de la FCSB: „Penibili. Dacă va trebui să continuăm doar cu 11-13, o vom face”

9:43

„O echipă retrogradată!” Cea mai dură reacție, după înfrângerea FCSB-ului cu Oțelul! Mesaj categoric despre Vlad Chiricheș

9:19

„Te dai șmecher?” Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a vrut titular la FCSB, în meciul cu Oțelul: „Nu am făcut eu asta!”

9:02

„Am câștigat meritat!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: „Mă încântă”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și