Închide meniul

Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2024, 20:07

Reclamă

Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. „Regele” a mers să îşi reînoiască viza pentru SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a dus şi un tricou la Ambasada SUA din România la vizita în care şi-a prelungit viza pentru SUA. Imaginea a fost postată pe contul oficial al Ambasadei de Instagram.

Imagine URIAŞĂ cu Gică Hagi la Ambasada SUA din România. Mesajul superb pentru „Rege”

Mai mult, în mesajul postat s-au evocat şi prestaţiile de excepţie pe care Gică Hagi le-a avut la Campionatul Mondial din SUA.

🇷🇴 Hagi și 🇺🇸 SUA – numiți un duo mai bun! Mulțumim, @gheorghehagiofficial10, pentru reînnoirea vizei și pentru amintirile minunate de la ⚽ Cupa Mondială SUA ’94. Fiecare #viză reînnoită aduce #România mai aproape de aderarea la Programul Visa Waiver. Dacă doriți să contribuiți, reînnoiți-vă viza SUA prin poștă, rapid și ușor, fără a fi nevoie să veniți la ambasadă„, a fost mesajul postat de Ambasada SUA în România.

Reclamă
Reclamă 4

Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă

Au apărut previziunile lui Gică Hagi, cu o lună înainte de EURO 2024. „Regele” a vorbit despre naţionala pe care o vede favorită la câştigarea turneului final, dar ia în calcul şi o surpriză uriaşă.

Liderul Generaţiei de Aur se aşteaptă ca Kylian Mbappe şi celelalte staruri din naţionala Franţei să câştige trofeul. Ar fi al treilea din istorie şi primul după o pauză de 24 de ani. În urmă cu două ediţii, francezii au pierdut finala cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

Anglia şi Franţa sunt favoritele bookmakerilor şi au aceeaşi cotă la câştigarea EURO 2024. Gică Hagi se teme însă pentru reprezentativa lui Jude Bellingham şi Harry Kane.

Reclamă
Ca experienţă, ca lot, ca tot ce vrei, Franţa e favorită! Poate să facă două echipe. Ei investec in tineri, au format jucători. Sunt cei mai compleţi ca atleţi, sunt foarte buni. Au nativ forţă. Cu siguranţă pregătesc şi tehnic, tactic, dar au forţă şi au academii foarte bune.

Totul pleacă de acolo. Au mentalitate de campioni, sunt puternici. Au capacitate de a juca un fotbal complet. Sunt şi inteligenţi.

Mi-e teamă să nu fie Anglia dezamăgirea turneului. Anglia joacă bine în grupe, dar apoi se stinge. Întotdeauna au avut jucători buni. Acum au un proiect, de asta au mulţi tineri buni, au o generaţie fabuloasă, dar asta nu îţi garantează succesul„, a declarat Gică Hagi, potrivit orangesport.ro.

Anglia a fost repartizată în Grupa C, alături de Slovenia, Danemarca şi Serbia. Francezii sunt în grupa D, cu Polonia, Olanda şi Austria.

Calificată la turneul final, naţionala României este în Grupa E, cu Belgia, Ucraina şi Slovacia. Tricolorii debutează împotriva Ucrainei, pe 17 iunie, la Munchen.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16 25 iun.

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și