Închide meniul

Nume surpriză pentru banca lui Bayern Munchen! Ce antrenor s-ar fi înţeles deja cu bavarezii, după plecarea lui Thomas Tuchel

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2024, 17:40

Reclamă
Nume surpriză pentru banca lui Bayern Munchen! Ce antrenor s-ar fi înţeles deja cu bavarezii, după plecarea lui Thomas Tuchel

Nume surpriză pentru banca lui Bayern Munchen

Thomas Tuchel/ Profimedia

Nume surpriză pentru banca lui Bayern Munchen. Presa din Franţa anunţă că Vincent Kompany şi conducătorii clubului german ar fi ajuns deja la înţelegere şi belgianul urmează să-i preia pe bavarezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bayern Munchen este în căutarea unui antrenor, după ce Thomas Tuchel a plecat de la echipă, la finalul sezonului recent încheiat.

Nume surpriză pentru banca lui Bayern Munchen

Conducerea lui Bayern ar fi ajuns la o înţelegere verbală cu Vincent Kompany, fostul jucător al lui Hamburg şi Manchester City şi internaţional belgian, care antrenează, în prezent, echipa engleză Burnley.

Vincent Kompany (38 de ani) este legat de Burnley până în iunie 2028, dar Max Eberl, directorul general al lui Bayern, şi Christoph Freund, directorul sportiv, sunt atraşi de ideea de a-l avea antrenor principal, notează news.ro.

Atu-urile lui Kompany sunt două: vorbeşte fluent germană, după ce a jucat doi ani la Hamburg, între 2006 şi 2008, şi – prin trecutul său de jucător, ar putea avea autoritatea necesară pentru a ţine în mână vestiarul plin de vedete al bavarezilor, notează news.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Vincent Kompany a retrogradat, cu Burnley, în League One, la finalul acestui sezon. Până să-i preia pe englezi, fostul jucător al lui Manchester City a antrenat-o timp de două sezoane pe Anderlecht.

Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”

Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen. Antrenorul bavarezilor a avut discuţii cu conducerea clubului, dar cele două părţi nu au reuşit să ajungă la un numitor comun.

Antrenorul echipei de fotbal Bayern Munchen, Thomas Tuchel, a confirmat vineri că va părăsi clubul bavarez la finalul sezonului, aşa cum s-a convenit anterior, în ciuda faptului că s-a vorbit recent despre o potenţială revenire asupra acestei decizii, informează DPA.

Reclamă

Astfel, Tuchel revine la decizia luată încă din luna februarie, atunci când a anunţat că părăseşte echipa la finalul sezonului, chiar dacă rezultatele bune din UEFA Champions League au dus la discuţiile cu conducerea pentru a continua pe Allianz Arena.

„Aceasta este ultima mea conferinţă de presă în Saebener Strasse. Acordul din februarie este în continuare valabil. Au fost din nou discuţii, dar nu am putut ajunge la un acord. Rămânem, deci, cu acordul din februarie”, le-a spus tehnicianul german jurnaliştilor prezenţi în sala de presă, potrivit agerpres.ro.

„Este evident greu. Rezultatele din Liga Campionilor împotriva echipelor Lazio, Arsenal şi Real Madrid aduc unitate. Feedback-ul din ultimele săptămâni a fost fundamental pentru ca noi să avem o discuţie. Dar nu am putut ajunge la un acord şi nu voi enumera motivele”, a adăugat el.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:22

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

21:46

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

21:26

Răzvan Patriche și-a prelungit contractul cu Dinamo! Oficialii „câinilor” au făcut anunțul

21:17

Scenariul prin care România ar urma să se dueleze cu Franţa, în „optimile” EURO 2024! Meci „de foc” pentru tricolori

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina 6 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO
Citește și